x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Magazinul oficial al clubului FCU Craiova a fost vandalizat

Magazinul oficial al clubului FCU Craiova a fost vandalizat

de Redacția Jurnalul    |    09 Mar 2024   •   18:40
Magazinul oficial al clubului FCU Craiova a fost vandalizat
Sursa foto: Hepta

A fost vandalizat magazinul oficial al clubului FCU Craiova 1948. Peretele exterior şi uşa magazinului oficial al clubului de fotbal deţinut de familia Mititelu au fost murdărite cu o substanţă de culoare neagră.

„În dimineaţa zilei de 09 martie a.c., în jurul orei 05.00, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe peretele exterior şi pe uşa de acces în magazinul oficial al unui club sportiv din Craiova, persoane necunoscute au aruncat cu o substanţă lichidă de culoare neagră.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, identificarea autorilor şi luarea măsurilor legale”, au anunţat autorităţile din Bănie.

La câteva ore distanţă, a sosit comunciatul celor de la CS Universitatea Craiova, rivalii locali ai celor de la FCU Craiova 1948:

„Având în vedere evenimentele petrecute în această dimineaţă pe raza municipiului Craiova, rugăm presa ca, până la terminarea anchetei, să se abţină în a trage concluzii privind identitatea celor responsabili.

În acelaşi timp, Universitatea Craiova condamnă orice tip de acte de vandalism, indiferent de autorii acestora, şi roagă instituţiile statului să depună toate eforturile pentru a afla în cel mai scurt timp cine sunt responsabilii pentru aceste acte reprobabile”.

Cele două echipe ale Craiovei se duelează în ultima etapă a sezonului regular din Superliga de fotbal.

×
Subiecte în articol: FCU Craiova vandalizat