x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Mihai Covaliu se pregătește să fie reales președinte al COSR

Mihai Covaliu se pregătește să fie reales președinte al COSR

de Redacția Jurnalul    |    12 Sep 2024   •   10:45
Mihai Covaliu se pregătește să fie reales președinte al COSR
Sursa foto: Hepta

Actualul președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, este candidat unic la alegerile ce vor avea loc joi. Pentru cele trei funcții de vicepreședinte și-au depus candidatura, de asemenea, doar trei personalități ale sportului românesc.

Adunarea Generală de Alegeri a Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) se va desfășura joi, 12 septembrie 2024, începând cu ora 11.00, la Sala Amfiteatru a Casei Olimpice din București.

Mihai Claudiu Covaliu este singurul candidat pentru funcția de președinte al COSR. Candidaturile au fost analizate și avizate de Comisia de Etică pe 5 septembrie 2024, iar validarea a fost realizată de Comitetul Executiv pe 10 septembrie 2024.

Pentru funcțiile de vicepreședinte, sunt trei locuri eligibile, iar candidații sunt Marian-Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, Camelia Alina Potec, președinta Federației Române de Natație și Pentatlon Modern și Elisabeta Lipa, șefa Agenției Române pentru Sport.

Cu această ocazie se vor alege și membrii Comitetului Executiv, reprezentanți ai sporturilor olimpice de vară și de iarnă, de echipă, precum și ai Federației Române Sportul pentru Toți, ai Comitetului Național Paralimpic și personalități ale sportului românesc.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Mihai Covaliu presedinte COSR realegere