x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Motivele incredibile pentru care Șumudică a fost amendat de propriul club!

Motivele incredibile pentru care Șumudică a fost amendat de propriul club!

20 Dec 2016   •   13:40
Motivele incredibile pentru care Șumudică a fost amendat de propriul club!

Astra propune sancţionarea lui Marius Şumudică, antrenorul care a cucerit titlul cu Astra Giurgiu şi a dus echipa în primăvara europeană, cu 25% din salariul anual.

Într-un referat semnat de Consiliul Director, antrenorului i se reproşează mai multe lucruri, printre care şi faptul că după meciul cu AS Roma, în urma căruia Astra s-a calificat în "16"-imile de finală ale Europa League, a scandat trivialităţi la adresa rivalei Steaua, lucru ce este văzut ca o defăimare a imaginii clubului din Giurgiu, anunță România TV.

Tot dupa remiza albă cu AS Roma, antrenorul a avut câteva aluzii la adresa patronului, de genul "e prea mare el pentru a putea să discut cu el".

Mai mult, lui Şumudică i se reproşează şi faptul că a minimalizat efortul jucătorilor şi al clubului în obţinerea banilor care au fost încasaţi în 2016, Şumudică declarând că "am adus Astrei 15 milioane de euro".

Şefii Astrei au mai scris în referat că... "de fapt, meritul pentru calificarea în primăvara europeană nu e al lui Şumudică, ci al echipei din Cehia, cea care a reuşit să o încurce pe Austria Viena, în ultimul meci".

Sancţiunea de 25% din contract, adică 40.000 de euro, va fi înaintată zilele următoare, potrivit stiripesurse.ro.

×