x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Nike suspendă relația cu Greenwood, din cauza acuzațiilor de agresiune la adresa fotbalistului

Nike suspendă relația cu Greenwood, din cauza acuzațiilor de agresiune la adresa fotbalistului

01 Feb 2022   •   11:40
Nike suspendă relația cu Greenwood, din cauza acuzațiilor de agresiune la adresa fotbalistului
Sursa foto: Unsplash.com

Nike și-a suspendat relația cu Mason Greenwood de la Manchester United, a anunțat luni gigantul de îmbrăcăminte sportivă, după ce în mediul online au apărut acuzații potrivit cărora atacantul de 20 de ani ar fi agresat o femeie.

United a declarat duminică că este „la curent cu imaginile și acuzațiile care circulă pe rețelele de socializare", iar ulterior a confirmat că Greenwood nu va reveni la antrenamente și nu va juca pentru clubul de pe Old Trafford până la noi ordine.

„Am suspendat relația noastră cu Mason Greenwood. Suntem profund îngrijorați de acuzațiile tulburătoare și vom continua să monitorizăm îndeaproape situația", a declarat un purtător de cuvânt al Nike, pentru Reuters.

Acuzațiile la adresa lui Greenwood - inclusiv înregistrări video, fotografii și o notă vocală - au fost postate duminică pe Instagram și ulterior șterse.

Poliția din Greater Manchester declarase că un bărbat a fost arestat sub suspiciunea de viol și agresiune și a fost reținut pentru a fi interogat, după ce au fost postate imagini și videoclipuri de către o femeie care a raportat incidente de violență fizică.

Luni, poliția a declarat că detectivilor li s-a acordat „timp suplimentar pentru a vorbi cu un bărbat de 20 de ani".

"Suspectul a fost arestat ieri (duminică, 30 ianuarie) după-amiază și rămâne în arest", a adăugat poliția.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: nike