x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Nu toţi sponsorii renunţă la colaborarea cu Şarapova: Head îi prelungeşte contractul rusoaicei

Nu toţi sponsorii renunţă la colaborarea cu Şarapova: Head îi prelungeşte contractul rusoaicei

10 Mar 2016   •   13:19
Nu toţi sponsorii renunţă la colaborarea cu Şarapova: Head îi prelungeşte contractul rusoaicei

  Compania Head va prelungi contractul cu Maria Şarapova, depistată pozitiv la Australian Open, producătorul de rachete de tenis având astfel o abordare diferită faţă de alţi sponsori ai rusoiacei, Nike, TAG Heuer şi Porsche, care au decis să se distanţeze de fosta numărul 1 mondial, după scandalul de dopaj în care este implicată.

Potrivit Daily Mail, Head a apreciat ca admirabile "curajul şi onestitatea arătate prin anunţarea şi recunoaşterea greşelii comise", astfel că înţelegerea va fi prelungită în "săptămânile sau lunile următoare".

Maria Şarapova va fi suspendată provizoriu începând din 12 martie, după ce a fost despistată pozitiv cu meldonium, o substanţă trecută pe lista celor interzise la începutul acestui an.

În vârstă de 28 de ani, Maria Şarapova, fost număr 1 mondial, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că a fost depistată pozitiv, după un test la Australian Open. La scurt timp după acest anunţ, Nike a precizat că suspendă contractul cu Şarapova, Porsche a renunţat la acţiunile de promovare cu sportiva din Rusia, iar TAG Heuer a pus capăt colaborării cu jucătoarea.

Sursa: News.ro

×
Subiecte în articol: maria sarapova sponsor head