x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Tragedie. Olga Carmona, marcatoarea Spaniei în finala Cupei Mondiale, a aflat după meci de moartea tatălui ei

Tragedie. Olga Carmona, marcatoarea Spaniei în finala Cupei Mondiale, a aflat după meci de moartea tatălui ei

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2023   •   10:15
Tragedie. Olga Carmona, marcatoarea Spaniei în finala Cupei Mondiale, a aflat după meci de moartea tatălui ei
Sursa foto: Hepta

Căpitanul Spaniei și eroina finalei Cupei Mondiale, Olga Carmona, a aflat după meci că tatăl ei a murit, a anunțat duminică Federația spaniolă de fotbal (RFEF).

Carmona a marcat un gol în minutul 29, gol cu care Spania a obținut victoria cu 1-0 în fața Angliei, asigurându-i primul său titlu la Cupa Mondială feminină.

"RFEF anunță cu profund regret decesul tatălui Olgăi Carmona. Fotbalista a aflat trista veste după finala Cupei Mondiale", a precizat federația spaniolă pe rețelele de socializare.

"Trimitem cele mai sincere îmbrățișări Olgăi și familiei sale într-un moment de profundă durere. Te iubim, Olga, ești istoria fotbalului spaniol".

Un purtător de cuvânt al RFEF a declarat pentru Reuters că tatăl lui Carmona s-a luptat cu o boală îndelungată și a murit vineri.

"Știu că mi-ai dat puterea de a realiza ceva unic", a scris Carmona pe platforma de socializare X, cunoscută anterior sub numele de Twitter. "Știu că m-ai urmărit în această seară și că ești mândru de mine. Odihnește-te în pace, tată".

Potrivit presei spaniole, familia și prietenii lui Carmona au decis să nu-i spună acest lucru pentru ca aceasta să se poată concentra pe cel mai important meci din viața ei.

Mama și frații lui Carmona au călătorit în Noua Zeelandă în timpul fazei grupelor de la Cupa Mondială, dar apoi s-au grăbit să se întoarcă în Spania. Aceștia au ajuns din nou, sâmbătă, în Australia, pentru a o susține pe fundașul lui Real Madrid în finală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Olga Carmona echipa Spaniei