x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) 4 mituri despre cazinourile online

(P) 4 mituri despre cazinourile online

04 Oct 2023   •   10:17
(P) 4 mituri despre cazinourile online
Sursa foto: Unsplash.com

Domeniul jocurilor de noroc este unul destul de controversat, mai ales în România, unde nu există încă o tradiție de acest fel.

azinourile sunt cunoscute pentru farmecul și posibilitățile infinite de distracție, însă, cu toate acestea, în jurul lor planează o serie de mituri și concepții greșite. Deoarece acestea sunt create și transmise de persoane total înafara fenomenului, ele sunt, de cele mai multe ori, false. Tocmai de aceea, înainte de a-ți forma o opinie despre lumea jocurilor de noroc, trebuie să treci printr-o minimă etapă de informare. Iar în ziua de azi este foarte să faci acest lucru, când ai tot internetul la dispoziție. Partea delciată însă alegerea informațiilor adevărate și verificate, iar pentru asta există o platformă dedicată - Jucătorul.ro, ce adună într-un singur loc tot ceea ce trebuie să știi despre cazinouri, jocuri și reguli de joc, totul trecut prin filtrul unor profesioniști dedicați, membri ai comunității gamblerilor din România.

Când vine însă vorba de cazinourile online, cu siguranță că miturile și preconcepțiile sunt și mai accentuate decât în cazul celor fizice, tradiționale. Acestea împiedică persoanele aflate la început de drum să înceapă să se joace online, semănând multă neîncredere și îndoială.

 

Iată așadar 4 mituri comune legate de cazinourile online, pe care le vom demonta în cele ce urmează:

 

  1. Sunt trucate

Aceasta este, probabil, una dintre cele mai comune preconcepții legate de cazinouri. Este evident că aceste domeniu este, în sine, un business și că unitățile care le practică urmăresc profitul. Însă este absolut greșit să afirmi că urmăresc doar asta și cei care joacă la cazino nu au vreo șansă de câștig. Dacă ar fi așa, ar mai juca cineva? Evident că nu!

Atât cazinourile fizice cât și cele online beneficiază de principiul marginal al casei (eng. house edge) și reprezintă procentul pe care cazinoul și-l percepe din suma investită de jucător într-un anumit joc. Cu toate acestea, datorită variabilelor implicate, jucătorii au șansa lor de a bate cazinoul și a obține câștigul scontat. Dacă vrei să cunoști anumite ponturi despre cum să câștigi asupra casei, intră pe Jucătorul.ro și fă-ți debutul mai ușor în lumea gamblingului.

  1. Creează o imagine falsă a cazinoului tradițional

Din potrivă! Realitatea este că odată cu evoluția noilor tehnologii cazinourile online oferă o experiență tot mai îmbunătățită pentru utilizatori, cu interfețe extrem de atractive și cu sunete specifice unui cazinou din top 5. În plus, trebuie să iei în calcul că vei interacționa chiar cu dealeri reali – persoane umane, astfel încât experiența ta nu va fi cu nimic diferită de cea dintr-un cazino fizic. Vei putea să îți măsori priceperea alături de jucători extrem de talentați din întreaga lume și asta nu va face decât să îți îmbunătățească performanțele. Cazinourile online oferă o experiență dinamică, similară cu cea din realitate pentru toți jucătorii, iar impresiile celor care intră frecvent pe aceste site-uri sunt cu preponderență, pozitive.

 

  1. Lasă loc fraudelor de natură financiară

 

Iarăși, din nou fals! În nici într-un caz o tranzacție dintr-un cazinoul virtual nu e mai riscantă decât oricare altă tranzacție pe care o ai când cumperi ceva de pe internet. Progresul tehnologic este unul remarcabil, iar tranzacțiile online au devenit din ce în ce mai sigure. Tocmai de aceea ia în calcul că, practic, riscul să pierzi bani este, de fapt, mai mic la un cazino online decât la unul fizic. Nu uita că toate cazinourile au impus proceduri stricte de siguranță când vine vorba de tranzacțiile online ca să își obțină licențele de la autoritățile publice. În plus, pentru siguranța ta, încearcă să intri doar pe acele site-uri care au implementat protocolul de securitate https.

 

  1. Au puține jocuri

 

Un alt mit pe care doar un necunoscător poate să-l propage. Din fericire, e chiar invers! Cazinourile online abundă în oferta de jocuri și variante de jocuri pe care le oferă utilizatorilor. Practic, dacă într-un cazinou tradițional sunt șanse să nu găsești un joc potrivit, care să te prindă, în online nu există posibilitatea asta. Oferta de jocuri este extrem de variată și asta îți va oferi o experiență cu totul deosebită pe care nu o vei uita prea curând. 

 

Sursă foto: Unsplash.com

 

 

×