x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) 888 Midnight Poker TV Show revine cu 6 noi ediții

(P) 888 Midnight Poker TV Show revine cu 6 noi ediții

19 Oct 2022   •   14:01
(P) 888 Midnight Poker TV Show revine cu 6 noi ediții

888 Midnight Poker TV Show revine în această toamnă cu un nou sezon, spre bucuria fanilor emisiunii din țara noastră, care, iată, a devenit una dintre cele mai longevive. Pokerul este un joc în plină ascensiune, iar 888 le oferă clienților șansa să participe la un show de poker live excelent din toate punctele de vedere.

Potrivit unui comunicat oficial, noul sezon din 888 Midnight Poker TV Show va începe pe 21 octombrie și va fi difuzat de B1 TV. Sunt în total anunțate șase episoade, iar ultimul este programat să fie difuzat la data de 25 noiembrie 2022.

Show-ul este organizat de operatorul de online poker 888, iar premiile puse în joc sunt în valoare de 7.700 de dolari la fiecare ediție. Calificările de pe 888poker au început deja, iar condițiile de participare sunt simple. La fiecare ediție participă 6 jucători care își câștigă dreptul de calificare online, alături de o vedetă invitată de organizatori.

Cum poți participa la 888 Midnight Poker TV Show

1. Trebuie să ai cont la operatorul online 888poker. Dacă nu ai unul, te poți înregistra în doar câteva minute.

2. Te înscrii la turneele de calificare care au loc în serile de vineri la 888poker. Buy-in-ul este 5$, iar fondul de premiere este de 1.000$ garantat.

3. În plus, primii 6 clasați în turneele de calificare câștigă dreptul de a participa la următoarea ediție 888 Midnight Poker TV Show.

Premiile puse în joc la 888 Midnight Poker TV Show

  • Locul 1: se va oferi un Premiu în bani, în valoare de 3.000 USD
  • Locul 2: se va oferi un Premiu în bani, în valoare de 2.000 USD
  • Locul 3: se va oferi un Premiu în bani, în valoare de 1.000 USD
  • Locul 4: se va oferi un Premiu în bani, în valoare de 750 USD
  • Locul 5: se va oferi un Premiu în bani, în valoare de 500 USD
  • Locul 6: se va oferi un Premiu în bani, în valoare de 250 USD
  • Locul 7: se va oferi un Premiu în bani, în valoare de 200 USD

Participanții trebuie să aibă un cont la 888poker pentru a încasa premiile în bani în termen de 96 de ore.

Vedete care au participat deja la show

Conform formatului emisiunii, la fiecare ediție 888 Midnight Poker TV Show e invitată câte o vedetă. Oameni cunoscuți din muzică, sport și din televiziune sau radio au luat astfel parte la acest show și și-au dezvăluit pasiunea pentru poker, iar unii dintre ei au avut rezultate notabile.

Elena Ionescu

Cunoscuta cântăreață a participat de trei ori la acest show și a arătat că și-a îmbunătățit rezultatele de la ediție la ediție. Dacă la primele două participări a terminat pe locul șase, la ultima a fost aproape de o mare victorie și a încheiat pe poziția secundă.

 

"E cea mai tare experiență! Emoțiile pe care le ai aici la masă, tot ce se întâmplă, tensiunea... Este tare fain. Nu contează din ce domeniu vii, contează să îți placă să joci și să ai răbdare. Mie îmi place să risc uneori, așa am câștigat uneori în viață. Am fost foarte fericită", a spus Elena Ionescu despre participarea la ultima ediție.

Câștigătoarea primului sezon Survivor România a anunțat deja că este nerăbdătoare să participe la noi ediții ale 888 Midnight Poker TV Show.

Mirel Drăgan

Dublu campion mondial la kempo, Mirel Drăgan a arătat că este un jucător excelent de poker. La finalul anului 2021 el a reușit să câștige ediția de 888 Midnight Poker TV Show la care a luat parte, pentru ca în 2022 să fie din nou aproape de victorie, însă a încheiat pe poziția secundă. El este nerăbdător să ia din nou parte la o ediție a show-ului.

"A fost foarte greu, mi s-a făcut pielea de găină pe mine. Nu știam cum să-l scot all-in pe adversar și nu știam cum să-l păcălesc. Mi-a plăcut și normal că mai vin. Voi veni tot timpul la acest show! Am promis că o să fiu campion și am reușit", a spus Mirel Drăgan.

Lariss

Lariss a dat lovitura în industria muzicală din țara noastră cu hitul Dale Papi și a putut fi văzută jucând poker live. Ea a învățat pokerul de la mama sa, iar la 888 Midnight Poker TV Show s-a descurcat onorabil, terminând pe locul patru.

"Sunt mândră de mine că am stat două ore și jumătate la masă. De acum înainte o să joc mai mult poker. Adevărul este că îmi place. Trebuia să fiu foarte atentă, să îmi fac strategia. Mi-ar face plăcere să mă întorc și promit că o să învăț și mai mult", a precizat Lariss.

×