x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Careul de ași EURO 2024 - program, cote și ponturi pariuri

(P) Careul de ași EURO 2024 - program, cote și ponturi pariuri

09 Iul 2024   •   14:22
(P) Careul de ași EURO 2024 - program, cote și ponturi pariuri

EURO 2024 se apropie de final, iar microbiștii din Europa au ocazia de a se delecta cu încă 3 partide de top. Spania, Franța, Olanda și Anglia au reușit să ajungă în semifinalele competiției, care vor începe pe data de 9 iulie:

  • Spania vs Franța (09.07.2023, 22:00)
  • Olanda vs Anglia (10.07.2023, 22:00)

Competiția din acest an nu a lăsat loc de surprize, deși în sferturile de finală reușiseră să se califice naționale precum Elveția sau Turcia. Acestea au fost eliminate însă de granzi de pe Bătrânul Continent, astfel că noua deținătoare a trofeului se va stabili la capătul unei lupte imprevizibile.

În secțiunile cu Cote Euro 2024, Spania este favorita numărul 1, la o distanță mică de Franța și Anglia. Olanda este considerată outsider în acest careu de ași de la EURO 2024.

Franța - în semifinale fără gol marcat din acțiune

Franța a ajuns la un singur pas de marea finală EURO 2024, fără a reuși să marcheze un gol dintr-o acțiune. Kylian Mbappe, Dembele sau Antoine Griezmann nu reușesc să producă fotbalul frumos la care suporterii se așteptau înainte de acest turneu final.

Didier Deschamps și băieții lui mai au două examene de dat înainte de a pune mâna pe medaliile de aur. Primul are loc în seara aceasta, adversara fiind Spania, echipă care a impresionat la acest turneu final.

Pe platformele de pariuri ce oferă cote Franta Spania lucrurile nu arata chiar foarte bine pentru francezi, care pornesc cu șansa a doua în partida din semifinale. 3.10 este cota Franței la victorie în 90 de minute, în timp ce Spania are o cotă de 2.75 pentru un succes în timpul regulamentar de joc. Egalul este luat în calcul de cei mai mulți microbiști, iar cota pentru un astfel de rezultat este de aproximativ 2.90.

Francezii au evoluat într-o grupă cu Austria, Olanda și Polonia. Au reușit o singură victorie – 1-0 cu Austria – după un autogol. Apoi, „Cocoșii Galici” au remizat alb cu Olanda si au terminat la egalitate cu Polonia, după un penalty transformat de Mbappe.

În optimile de finală, francezii au eliminat-o pe Belgia, grație unui autogol. A urmat duelul cu Cristiano Ronaldo & co. în sferturi, care s-a decis la loviturile de departajare – după un 0-0 în 120 de minute.

De partea cealaltă, Spania a marcat până acum în toate partidele și nu o singură dată. Ibericii au punctat de 5 ori în grupe, contra Croației, Italiei și Albaniei. Apoi, elevii lui De la Fuente au făcut instrucție cu reprezentativa Georgiei – pe care au depășit-o cu un neverosimil 4-1. Pe Germania, Spania a eliminat-o în reprizele suplimentare. Cele două naționale au remizat cu scorul de 1-1 în 90 de minute, iar apoi Merino a scris istorie și a punctat pe aceeași arenă unde strălucea tatăl său acum mai bine de 3 decenii.

Spania și Franța urmează să se dueleze pe 9 iulie 2024, în semifinale. Meciul de pe Allianz Arena va începe la ora 22:00 – ora locală a României – și va fi transmis în direct pe Pro TV.

Fără Dani Carvajal și Le Normand în defensivă (ambii fiind suspendați), ibericii vor încerca să abordeze meciul contra Franței cu mai multă precauție.

Gareth Southgate, salvat din nou

O zi mai târziu, de la aceeași oră, pe Signal Iduna Park din Dortmund – Olanda și Anglia luptă pentru un loc în marea finală. După ce au obținut o singură victorie în faza grupelor (2-1 cu Polonia), batavii au marcat de 5 ori în fazele eliminatorii.

Aceștia au trecut mai întâi de reprezentativa României – 3-0 în optimile de finală. A urmat meciul cu Turcia, unul mult mai dificil. Akaydin deschidea scorul în minutul 35, iar de Vrij egala în minutul 70 – din pasa lui Memphis Depay. Doar 6 minute mai târziu, Muldur a împins mingea în propria poartă și a trimis-o pe Olanda în semifinalele competiției. Până acum, naționala lui Koeman a marcat de 9 ori în cele 5 partide disptuate la EURO 2024 și a încasat 4 goluri.

De partea cealaltă, Anglia a avut nevoie de timp suplimentar atât în optimi, cât și în sferturi. Mai întâi, Jude Bellingham a egalat-o la ultima fază pe Slovacia – iar Harry Kane a decis meciul în reprizele suplimentare. În sferturi, britanicii au fost conduși de Elveția – după reușita lui Embolo din minutul 75. Saka a egalat 5 minute mai târziu, iar totul s-a decis la loviturile de departajare.

Cole Palmer, Bellingham, Saka, Ivan Toney și Alexander Arnold au executat impecabil, în timp ce Akanji a irosit primul penalty. Anglia a marcat în toate partidele de la EURO 2024, cu excepția remizei albe contra Sloveniei. În 3 dintre aceste dueluri însă, naționala lui Gareth Southgate a și încasat gol – două venind în prima repriză.

Marea finală EURO 2024 este programată pe data de 14 iulie 2024, de la ora 22:00 (ora locală a României) – pe Olympiastadion din Berlin.

Cotele publicate pot suferi modificări. 18+. Fii responsabil!

 

×