x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport (P) Cati bani poti castiga la cazino dintr-un cadou fara depunere

(P) Cati bani poti castiga la cazino dintr-un cadou fara depunere

25 Apr 2023   •   16:50
(P) Cati bani poti castiga la cazino dintr-un cadou fara depunere

Pasionatii de jocuri de noroc cu siguranta au auzit de ofertele fara depunere ale cazinourilor online, acestea facand parte din strategia de marketing a operatorilor de gambling din intreaga lumea. Pe scurt, jucatorii care se inscriu la un cazino pot testa platforma respectiva in mod gratuit dupa deschiderea contului, primind un cadou gratuit la diferite jocuri.

Pasionatii de jocuri de noroc cu siguranta au auzit de ofertele fara depunere ale cazinourilor online, acestea facand parte din strategia de marketing a operatorilor de gambling din intreaga lumea. Pe scurt, jucatorii care se inscriu la un cazino pot testa platforma respectiva in mod gratuit dupa deschiderea contului, primind o oferta gratuita la diferite jocuri.

Evident, o astfel de promotie implica o multime de costuri pentru operatori, tinand cont ca o parte din jucatori vor reusi sa obtina si castiguri substantiale de pe urma unei oferte cu rotiri fara depunere la cazino sau la pariuri sportive. Astfel, unii operatori introduc anumite conditii cand aleg sa desfasoare o astfel de campanie, iar printre acestea se numara si limitarea castigului pe care jucatorul il poate obtine de pe urma rotirilor gratuite pe care acesta le primeste dupa inregistrare.

In cele ce urmeaza iti vom prezenta principalele aspecte ale unei astfel de oferte, cum poti beneficia de o promotie de acest tip, ce conditii exista si care sunt avantajele.

Ce inseamna o oferta fara depunere

Dupa cum ii spune si denumirea destul de clar, o oferta fara depunere este un cadou pe care jucatorii de cazino sau de pariuri sportive online il primesc dupa ce isi deschid cont si fac verificarea identitatii. Practic cu ajutorul acestor cadouri gratuite jucatorii au posibilitatea de a testa jocurile si platforma operatorului respectiv in mod gratuit, ca ma apoi sa decida daca doreste sa faca o depunere sau nu.

Cum poti activa oferta gratuita la cazino

Prima conditie pentru a beneficia de o oferta gratuita la cazino sau la pariuri sportive este ca jucatorul sa aiba varsta de minimum 18 ani, dupa cum prevede si legea. Apoi o alta conditie pentru a primi oferta fara depunere la inregistrare este ca jucatorul sa nu mai fi avut cont la cazinoul respectiv, deoarece daca este deja inregistrat nu mai este eligibil.

Majoritatea cazinourilor sau caselor de pariuri online solicita jucatorilor sa realizeze verificarea identitatii inainte de a le acorda cadoul gratuit, acest lucru fiind si obligatoriu prin lege pentru jucatori, dar fiind si important in evitarea conturilor multiple si abuzului de promotii.

Ce tipuri de oferte fara depunere exista

La ora actuala exista mai multe tipuri de oferte fara depunere pe care operatorii de jocuri de noroc le acorda jucatorilor care isi deschid cont nou si fac verificarea identitatii. Mai jos iti prezentam principalele variante pe care le vei gasi la operatorii licentiati in Romania de catre ONJN.

  • Rotiri gratuite fara depunere: jucatorul primeste un anumit numar de rotiri gratuite la diferite jocuri de pe platforma cazinoului respectiv.
  • Cadou fara depunere cash: in loc de rotiri gratuite, jucatorul primeste o suma de bani sub forma de cadou, suma cu care poate testa platforma de cazino sau de pariuri sportive de pe site-ul respectiv.
  • Freebet fara depunere: jucatorul beneficiaza de un voucher sau mai multe, pe care le poate folosi in plasarea de bilete la pariuri sportive.

Tineti cont ca unele cazinouri impun si conditii de rulaj, astfel ca este posibil ca sumele castigate sa aiba nevoie de un rulaj suplimentar inainte de a putea fi retrase. Exista insa si destule oferte disponibile pe piata cu rotiri fara depunere si fara rulaj.

Cat poti castiga de pe urma unei oferte fara depunere?

In momentul de fata acest lucru este diferit de la un cazino la altul. Majoritatea operatorilor aleg sa nu impuna o limita de castig jucatorilor care aleg sa primeasca un cadou fara depunere pentru a testa platforma, astfel ca daca ai noroc poti castiga chiar si jackpoturile uriase.

In schimb, exista o buna parte dintre operatorii licentiati care impun limite de castig de pe urma rotirilor gratuite. Limitele se invart de regula in jurul sumelor de 300 - 1000 RON.

Acest lucru il poti afla foarte usor verificand termenii si conditiile promotiei pe care doresti sa o activezi.

In final, recomandarea este sa jucati responsabil daca o faceti, totul sa ramana la nivel de distractie, fara sa alocati sume mai mari decat va permiteti sa pierdeti. Studiile arata ca jucatorii care aloca maximum 5-10% din venitul lunar catre jocuri nu intampina probleme in viata personala din aceasta cauza. Asadar, disciplina si jocul responsabil sunt foarte importante, fiind practic reguli de baza pentru a evita neplacerile, mai ales ca nu te poti imbogati la jocuri de noroc, tocmai de aceea fiind doar un mod de distractie.

De asemenea, pentru a juca in deplina siguranta si legalitate, legea obliga persoanele de Romania sa nu joace la alte cazinouri decat cele licentiate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

×