x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Record de pariuri sportive, cu ocazia Super Bowl-ulului 

Record de pariuri sportive, cu ocazia Super Bowl-ulului 

15 Feb 2022   •   10:40
Record de pariuri sportive, cu ocazia Super Bowl-ulului 
Sursa foto: Hepta

Suma totală a pariurilor plasate în casele de pariuri sportive din statul american Nevada pe Super Bowl, jucat anul acesta între Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals, a stabilit un record, a anunțat luni Consiliul de control al jocurilor de noroc din Nevada, citat de Reuters.

Un total de 179,8 milioane de dolari a fost pariat în cele 179 de case de pariuri sportive din Nevada, în creștere cu 32% față de cele 136,1 milioane de dolari pariate la Super Bowl anul trecut și cu 13% peste recordul anterior de 158,6 milioane de dolari, stabilit în 2018, potrivit cifrelor neauditate.

Casele de pariuri sportive din Nevada au păstrat în total 15,4 milioane de dolari din pariurile de la Super Bowl, reprezentând un procent de reținere de 8,6%, comparativ cu anul trecut, când au păstrat 12,5 milioane de dolari, adică 9,2% din pariuri.

Totalul câștigurilor este al treilea cel mai mare înregistrat de când Consiliul de Control al Jocurilor de Noroc din Nevada a început să urmărească astfel de pariuri, în 1990, fiind depășit doar de totalul de 19,7 milioane de dolari stabilit în 2014 și de 18,8 milioane de dolari stabilit în urmă cu doi ani.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: super bowl