x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Serena Williams îl atacă pe Ion Țiriac iar Ilie Năstase îl apără

Serena Williams îl atacă pe Ion Țiriac iar Ilie Năstase îl apără

11 Mai 2018   •   11:50
Serena Williams îl atacă pe Ion Țiriac iar Ilie Năstase îl apără

Ion Țiriac a intrat în conflict cu Serena Williams, din cauza unor declarații pe care le-a făcut, în urma cărora americanca s-a retras de la turneul de la Madrid.

Ion Țiriac a dat o declarație care a deranjat-o pe Serena Williams. "Cu tot respectul, dar Serena Williams are 36 de ani și 90 de kilograme! Aș vrea să văd altceva, aș vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf”, a fost afirmația fostului mare tenisman..

"Voi vorbi cu el, credeți-mă! O să am o discuție cu el. Este un comentariu ignorant, o declarație sexistă! Poate că este un om ignorant", a răspuns tăios Williams, pentru "New York Times".

Ilie Năstase a vorbit despre acest conflict, declarând că: ”Sunt ele (n.r. - jucătoarele din circuitul WTA) prea sensibile la vârsta asta, că sunt pe cale să se retragă. Sunt doar niște interpretări idioate. Ce putea să-i spună Ion Țiriac, că arată bine? Dacă ești slabă, ești slabă, dacă ești grasă, ești grasă! El a făcut probabil o comparație între fetele care joacă acum în circuit și Serena”.

×
Subiecte în articol: serena williams ion tiriac ilie năstase