x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Simona Halep, de ziua lui Gheorghe Hagi: Să fie sănătos şi să se bucure de viaţă

Simona Halep, de ziua lui Gheorghe Hagi: Să fie sănătos şi să se bucure de viaţă

05 Feb 2016   •   17:08
Simona Halep, de ziua lui Gheorghe Hagi: Să fie sănătos şi să se bucure de viaţă

Jucătoarea de tenis Simona Halep i-a transmis, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, un mesaj lui Gheorghe Hagi, cu ocazia împlinirii vârstei de 51 de ani, în care i-a urat să fie sănătos, să se bucure de viaţă şi de copiii lui.

"Îi doresc lui Gică Hagi să fie sănătos şi să se bucure de copiii lui. Ştiu că este foarte mândru de Ianis pentru că face acelaşi lucru pe care l-a făcut şi el. Să îi fie bine şi să se bucure de viaţă pentru că are de ce", a spus jucătoarea numărul trei mondial, aflată în aceste zile la Cluj-Napoca, unde participă la meciul de Fed Cup dintre România şi Cehia.

Simona Halep a declarat în mai multe rânduri că Gheorghe Hagi este idolul său, cel care a determinat-o dintotdeauna să meargă mai departe pentru a reuşi în carieră.

Fostul căpitan al echipei naţionale, Gheorghe Hagi, considerat cel mai valoros fotbalist român din toate timpurile, s-a născut la 5 februarie 1965, la Săcele.

Fost selecţioner al României, în prezent antrenor şi proprietar al grupării FC Viitorul, Hagi sărbătoreşte împlinirea vârstei de 51 de ani în cantonamentul formaţiei sale din Turcia.

Sursa: Agerpres

×