x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Șoc în lumea sportului. Simona Halep divorțează la mai puțin de un an de la căsătorie. Toni Iuruc confirmă: De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință

Șoc în lumea sportului. Simona Halep divorțează la mai puțin de un an de la căsătorie. Toni Iuruc confirmă: De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință

07 Sep 2022   •   16:51
Șoc în lumea sportului. Simona Halep divorțează la mai puțin de un an de la căsătorie. Toni Iuruc confirmă: De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință
Sursa foto: hepta

Simona Halep și Toni Iuruc au decis să divorțeze, la mai puțin de un an de la căsătorie.

Update Dacă inițial a oferit un răspuns evaziv, Toni Iuruc a revenit și a confirmat divorțul dintre el și Simona Halep. 

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică…. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik

Stire initiala Despărțirea va avea loc la notariat, în data de 8 septembrie, deoarece nu au bunuri supuse partajului, căzând de acord înainte de căsătorie care este situația materială a fiecăruia, scrie prosport.ro.

Însă Toni Iuruc a negat vestea. ”Nu comentez viața noastră privată. Nu, nu divorțez mâine. Nu mai insistați, no comment”, a spus acesta pentru Fanatik.

”Nu comentez, nu pot să comentez”, a afirmat și Nicolae Halep, fratele Simonei.

Potrivit unor surse apropiate familiei, motivul neînțelegerilor ar fi faptul că cei doi stau mult timp despărțiți unul de celălalt din cauza turneurilor de tenis la care participă Simona. 

Totodată, înainte de a lua decizia finală și la insistențele familiei, cuplul a decis să plece împreună într-o vacanță în Grecia dar acest lucru nu a schimbat lucrurile. 

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021. Ei și-au programat cununia religioasă pe 13 noiembrie 2022 la Sinaia, însă aceasta nu va mai avea loc. La nuntă au fost invitate 300 de persoane iar nașii ar fi fost un prieten al mirelui, Toni Mihale, și soția sa.  

„Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane”, spunea Simona Halep după cununia civilă.

 

×
Subiecte în articol: simona halep