x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ţălnar: "Jucătorii echipei de fotbal FC Braşov suferă de un blocaj psihic"

Ţălnar: "Jucătorii echipei de fotbal FC Braşov suferă de un blocaj psihic"

de Agerpres    |    12 Mar 2014   •   20:10
Ţălnar: "Jucătorii echipei de fotbal FC Braşov suferă de un blocaj psihic"
Sursa foto: Ţălnar: "Jucătorii echipei de fotbal FC Braşov suferă de un blocaj psihic"

Antrenorul Cornel Ţălnar a afirmat că jucătorii echipei de fotbal FC Braşov sunt într-un blocaj psihic, miercuri, într-o conferinţă de presă desfăşurată la Stadionul Tineretului.

'Jucătorii se află într-un blocaj psihic, iar meciul de la Timişoara este foarte important în vederea depăşirii acestui moment. Mai mult sau mai puţin, noi am jucat bine în fiecare dintre partidele începutului de an. Eu cred că problema este la nivelul concentrării la finalizare, la construcţie şi erorile din apărare au făcut să obţinem doar un punct în primele trei meciuri'', a spus Ţălnar, citat de site-ul oficial al clubului.

În privinţa partidei de pe Bega, Ţălnar a afirmat că ''trebuie să speculăm punctele slabe ale bănăţenilor, să fim atenţi şi să închidem culoarele, deoarece jocul celor de la ACS Poli este bazat pe contraatac. Băieţii trebuie să se mobilizeze foarte bine şi să obţinem prima victorie din acest retur'.

În partida cu Poli, Ţălnar nu va putea conta pe Marius Constantin, Romeo Surdu (ambii suspendaţi), în timp ce Ianos Szekely e incert.

Meciul dintre ACS Poli Timişoara şi FC Braşov, din etapa a 23-a a Ligii I, va avea loc vineri, de la ora 21,00.

×
Subiecte în articol: Cornel Ţălnar