x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FARUL ConstanTa - Acord verbal cu Mihai Stoichita

FARUL ConstanTa - Acord verbal cu Mihai Stoichita

24 Iun 2004   •   00:00

Mihai Stoichita va fi noul antrenor al echipei de pe Litoral. O alta varianta a "marinarilor" a reprezentat-o revenirea lui Petre Grigoras.

COSMIN SMOCHINA

Ramasi fara antrenor, in urma plecarii lui Ion Marin, conducerea Farului a demarat negocierile in privinta gasirii unui nou tehnician. Principalul favorit a devenit Mihai Stoichita, care s-a inteles in privinta semnarii unui contract pe doi ani cu constantenii.

PARCURS. Dupa ce si-a dat pe rand demisia din functia de selectioner al reprezentativei nationale a Armeniei si de la campioana Pyunik Erevan, antrenorul Mihai Stoichita si-a luat doua saptamani de concediu, timp in care a asteptat o oferta. Acestea nu au intarziat sa apara, pe langa ofertele de peste hotare, inclusiv de la nationala Rusiei, din campionatul intern si-au exprimat interesul Gloria Bistrita si Farul Constanta.

DOR. Napadit de sentimente mai vechi, Stoichita antrenand la inceput de cariera pe Callatis Mangalia, acesta s-a inteles marti seara la Hotelul Bulevard din Mamaia cu gruparea-emblema a Dobrogei, Farul Constanta. El va semna un contract pe o perioada de doi ani. Obiectivul echipei in noua editie de campionat este ocuparea unuia dintre primele cinci locuri.

ASTEPTARI. "Am pus totul pe hartie si urmeaza ca in zilele urmatoare sa semnam contractul. Deocamdata este un acord de principiu de doi ani, iar de vineri se apuca de treaba", ne-a declarat presedintele Marcel Lica. "Sunt foarte incantat ca el a acceptat oferta noastra si, desi cu Ion Marin ne-am inteles foarte bine, de la Stoichita ne asteptam la mai mult, doar a castigat sapte titluri nationale in trei tari si a antrenat doua echipe nationale. Deci este un antrenor foarte bun. Pentru sezonul urmator ne-am fixat sa castigam cat mai multe meciuri, astfel incat sa ne clasam pe primele locuri", a continuat acesta. Vestea numirii lui Stoichita a avut darul sa-i bucure pe jucatorii Farului.

×
Subiecte în articol: sport stoichita