x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FARUL - SPORTUL 1-1 / Egal cu gust amar

FARUL - SPORTUL 1-1 / Egal cu gust amar

17 Apr 2005   •   00:00

Chiar daca a obtinut un punct pe Litoral, antrenorul Sportului, Dan Petrescu, s-a aratat nemultumit de rezultatul partidei.

  • de SORIN ANGHEL
  • INGER SI DEMON. Dupa ce a marcat, Gurita (la balon) si-a lasat echipa in inferioritate
    Farul si-a pierdut din taria pe care a aratat-o in prima jumatate a campionatului. Coltii "rechinilor albastrii" s-au tocit atat de tare, incat trupa lui Grigoras a ajuns sa calce din ce in ce mai stramb in campionat, pierzand astfel contactul cu plutonul fruntas.

    ACTOR. Ultima echipa care a plecat neinvinsa de pe Litoral este Sportul Studentesc. Gurita a dat golul ce parea ca va ingenunchia formatia lui Dan Petrescu. Numai ca atacantul gazdelor nu a rezistat pana la final pe teren, fiind eliminat in minutul 53 pentru o lovitura in figura aplicata lui Maxim. Decizia "centralului" Lucian Dan nu i s-a parut justificata lui Petre Grigoras.

    CRIZE. Sportul a fost din nou aceeasi trupa nebuna, de pustani rebeli, care s-a jucat cu ocaziile de poarta, dar mai ales cu inima lui Dan Petrescu. Doar reusita lui Mazilu, care mai mult a sters mingea decat a lovit-o a mai indulcit din supararea "Bursucului", care din minutul 41 a fost sa urmareasca meciul din tribuna. "Nu stiu de ce am fost sanctionat. Pur si simplu l-am intrebat de ce nu ne-a dat fault. Am vazut arbitrul elvetian care punea jucatorii sa-si dea mana, cel norvegian care a cerut scuze antrenorului, insa ai nostri nu vor sa invete nimic de la acestia. Nu meritam sa fiu eliminat. Dupa eliminarea lui Gurita am ratat patru-cinci ocazii de a marca si consider ca am fi meritat victoria. Am jucat ofensiv", a declarat dupa meci Dan Petrescu.

    COSTIN LAZAR ARE FRACTURA
    In minutul 60, antrenorul oaspetilor, Dan Petrescu, a fost nevoit sa-l trimita in teren pe Curelea in locul lui Costin Lazar, accidentat. Mijlocasul gruparii din Regie a suferit o fractura la metatarsienele piciorului stang, fiind nevoit sa paraseasca terenul pe targa. "Am facut o schimbare brusca de directie, am calcat stramb si imediat am simtit o durere groaznica in talpa. Am apucat sa pasez dupa care am cazut la pamant. O sa stau pe margine 3 luni de zile. O sa innebunesc. Campionatul asta este terminat pentru mine", a declarat Lazar, jucator care era dorit de Poli Timisoara, Steaua si Rapid.

    ×
    Subiecte în articol: sport