x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FARUL - STEAUA / Revelatia contra liderului

FARUL - STEAUA / Revelatia contra liderului

26 Apr 2005   •   00:00

Constantenii sunt precauti si asteapta cu teama confruntarea cu Steaua. Antrenorii Walter Zenga si Petre Grigoras s-au complimentat reciproc, dar au deplans si absentele din primul "11".

BATALIE. Paraschiv (la pamant) si Todoran sunt jucatori importanti in angrenajul celor doua echipe
CONCENTRARE. "Trebuie sa fim concentrati, sa evoluam la fel ca in meciurile din Cupa UEFA. Farul este o echipa puternica si care isi merita pozitia din clasament", a declarat antrenorul Stelei, Walter Zenga. La randul sau, mijlocasul Sorin Paraschiv s-a aratat precaut: "Ne asteapta un meci foarte greu. Daca nu vom castiga, Rapid si Dinamo se pot apropia periculos". Absentele Stelei sunt Daniel Oprita (accidentat), Sorin Ghionea si Banel Nicolita (suspendati).

MOTIVATIE. Antrenorul Farului, Petre Grigoras, a declarat ca se teme de meciul cu Steaua: "Avem teama fata de meciul cu Steaua. Sper sa provocam prima infrangere a Stelei din acest retur". In cazul unei victorii, jucatorii sai vor incasa prime de doua ori mai mari decat de obicei, adica 800 de dolari. La Farul nu vor juca Apostol, Usurelu si Pascovici (suspendati). (Mihai Igirosanu)

NEGOCIERI
Presedintele executiv al Stelei, Mihai Stoica, a dezvaluit in cadrul emisiunii "Fanatik" ca ros-albastrii au demarat de marti negocierile cu antrenorul Walter Zenga pentru prelungirea contractului care expira la finele campionatului. "Walter a discutat azi (n.r. - ieri) cu patronul Gigi Becali pe aceasta tema. Este vorba de un contract pe un termen mai lung, dar deocamdata nu exista nimic concret. Am vorbit mai multe despre jucatorii pe care vrem sa-i aducem, pentru ca ne gandim la o strategie pe termen lung", a precizat MM.

×
Subiecte în articol: sport