x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC BRAŞOV – DINAMO / Presiunea este pe “câini”

FC BRAŞOV – DINAMO / Presiunea este pe “câini”

de Daniel Stan    |    22 Noi 2008   •   00:00
FC BRAŞOV – DINAMO / Presiunea este pe “câini”

Ultimatumul dat de oficiali nu a picat bine pentru jucătorii dinamovişti, o altă lovitură fiind suspendarea lui Ropotan şi indisponibilităţile de ultimă oră ale lui Tamaş şi Diakite.



Războiul psihologic pe ruta Braşov – Ştefan cel Mare a început cu preţul la bilete oferit de gazde suporterilor dinamovişti, 800 RON. “Câinii” au răspuns cu o dorinţă, neoficială, de a-l achiziţiona pe internaţionalul de tineret al braşovenilor Sabin Sburlea. “Visează. Mai bine ar avea grijă, că poate luăm noi jucători de la Dinamo”, a declarat ironic preşedintele Dinu Gheorghe. Partida de la Braşov se anunţă dificilă pentru dinamovişti, problemele de lot şi starea de tensiune existentă între oficiali şi echipă după eşecul cu Urziceniul atârnând greu. “Este o presiune în plus pentru noi după ce am pierdut primul loc, dar trebuie să ne revenim şi să câştigăm ultimele două partide”, a precizat Mircea Rednic.

TAMAŞ RATEAZĂ TOT

Internaţionalul roş-albilor Gabi Tamaş va rata ultimele două etape din Liga 1. Stoperul a ascuns înaintea amicalului cu Georgia faptul că la încălzire a suferit o întindere, iar joi, după efectuarea unei rezonanţe magnetice, a reieşit faptul că întinderea s-a transformat în ruptură musculară, ceea ce înseamnă o pauză de cel puţin o lună. “Tamaş s-a accidentat, dar este numai vina lui, trebuia să anunţe. Ce pot eu să-i reproşez lui Victor Piţurcă sau doctorului? Absolut nimic. A simţit o durere înainte de meci şi nu trebuia să joace. Acum plăteşte şi el, şi noi”, a precizat tehnicianul dinamovist. Referitor la partida cu Braşovul, Rednic a declarat: “Este o echipă foarte bună, cu un antrenor care ştie să-şi aşeze echipa în teren în funcţie de adversar. Îmi place că Braşovul joacă, nu aşteaptă greşeala adversarului. Nu este un meci decisiv, însă ne-am propus să terminăm turul pe primul loc şi trebuie să învingem”.

ARMELE LUI LUCESCU

Tehnicianul “stegarilor”, Răzvan Lucescu, se teme de faptul că adversarul a pierdut etapa trecută pe teren propriu, motiv pentru care va veni cu ambiţie la Braşov. “Dinamo vine ca un taur rănit, şefii lor sunt supăraţi, dar avem armele noastre, organizarea şi spiritul de luptă. Niciodată nu m-am mulţumit cu un rezultat de egalitate, mereu am plecat cu ideea de a câştiga. Un succes ne-ar da încredere pentru retur”, a spus Lucescu jr. Meciul va începe la ora 14:00.

Galeria refuză banii lui Borcea

Preşedintele executiv al roş-albilor, Cristi Borcea, ar fi promis că va susţine financiar suporterii care se vor deplasa la Braşov, după ce conducerea gazdelor a fixat la 800 RON preţul biletelor pentru sectorul rezervat galeriei oaspeţilor. Cel puţin aşa susţine antrenorul Mircea Rednic: “Cristi s-a oferit să le plătească fanilor noştri toate biletele la meciul cu Braşovul”. Numai că membrii Peluzei “Cătălin Hâldan” dezmint. “Nici un bilet destinat membrilor peluzei nu este şi nu va fi cumpărat de conducerea clubului. Nu este nimic adevărat, tichetele le vom achita din banii noştri”, a declarat unul dintre liderii galeriei dinamoviste. Plecarea spre Braşov este prevăzută pentru această dimineaţă, la ora 8:00, din faţa stadionului.

Disponibilizaţi

Oficialii lui CS Otopeni au luat decizia de a-i da afară din lot pe Muşat, Scarlatache, Liviu Ganea şi Chiacu, toţi patru fiind împrumutaţi de Dinamo până la finele primei părţi a campionatului. “Nu ştiu care este motivul. Ei sunt jucătorii lui Dinamo şi, dacă au fost disponibilizaţi de la Otopeni, se vor întoarce la echipă şi vom vedea dacă rămân sau dacă vor pleca în altă parte. Deocamdată este prea devreme de luat o decizie”, a comentat Mircea Rednic.

×
Subiecte în articol: sport brasov