x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NATIONAL - DINAMO 5-1 / "Cainii" in genunchi

FC NATIONAL - DINAMO 5-1 / "Cainii" in genunchi

25 Apr 2005   •   00:00

Eliminata de Dinamo si arbitrul Ionica Serea din semifinalele Cupei Romaniei, FC National s-a revansat cu varf si indesat aseara, spulberand in mare masura visurile "cainilor" de a castiga titlul.



  • de MIHAI IGIROSANU

  • INEGAL. Duelul castigat de Cristea (dreapta) in fata lui Ghindeanu a fost o raritate, "bancarii" fiind net superiori
    Cu exceptia a 25 de minute din prima repriza, Dinamo s-a prezentat lamentabil in Cotroceni si a fost realmente umilita de o echipa "bancara" care a stiut sa fructifice toate "gaurile" din echipa lui Ioan Andone. Primul gol al gazdelor a fost facut cadou de portarul Gaev, care n-a lasat mingea sa intre in poarta la lovitura libera indirecta dictata de arbitrul Tudor. Daca ar fi facut-o, reusita lui Olah nu era validata.

    RAZBUNARE. Sentimentul care i-a incercat pe jucatorii Nationalului imediat dupa incheierea meciului a fost de razbunare dupa eliminarea din semifinalele Cupei Romaniei, fortata si de prestatia jenanta a arbitrului Serea. "Am jucat cu mult orgoliu pentru ca am vrut sa razbunam pierderea calificarii din semifinalele Cupei, care ne-a fost furata. Cred ca rezultatul inregistrat astazi a facut dreptate", a declarat atacantul gazdelor, Sergiu Radu.

    REVENIRE
    Alin Stoica a debutat aseara la FC National, revenind in Divizia A dupa 15 ani. Ultima sa prezenta pe prima scena a fotbalului romanesc se consemna in 1990, cand fostul jucator al echipelor Anderlecht, FC Bruges si Siena bifa cateva minute in tricoul Stelei, echipa unde s-a format ca jucator. El a pasat decisiv pentru golul patru al Nationalului.

    ×
    Subiecte în articol: sport