x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC NATIONAL - RAPID 3-3 / Departe de iluzii

FC NATIONAL - RAPID 3-3 / Departe de iluzii

10 Apr 2005   •   00:00

Dupa ce au condus cu 3-0 pana in minutul 75, rapidistii au fost egalati in prelungiri si au ratat o sansa imensa in lupta pentru titlu.



  • de DANIEL STAN

  • INSUFICIENT. Cele doua goluri ale lui Burdujan (dreapta, in duel cu Ghindeanu) nu au fost de ajuns pentru victoria Rapidului, care s-a vazut egalata in ultimul minut
    O singura victorie a obtinut Rapidul in deplasare in acest sezon: 2-1 in prima etapa, impotriva lui Poli Iasi. De atunci, doar patru remize "afara" si succese in serie pe teren propriu. "Am dat dovada de lipsa de profesionalism", a declarat antrenorul Razvan Lucescu, la finele partidei din Cotroceni, in care elevii sai au terminat la egalitate, 3-3, dupa ce au condus cu 3-0.

    CONTRE. Nimeni nu se indoia de victoria giulestenilor dupa prima repriza. Burdujan si Ilyes au dus tabela la 2-0, in fata unor adversari hipnotizati. "Am deschis scorul repede, insa a urmat o perioada inexplicabila. Totusi am inscris al doilea gol impotriva cursului jocului, intr-un moment in care se juca pe contre", a comentat tehnicianul "visiniilor". La randul sau, Roberto Landi a precizat: "Stiam ca vom intoarce rezultatul. Le-am spus jucatorilor sa fie linistiti".

    NEBUNIE. La reluare, cand Burdujan a inscris pentru 3-0, suporterii giulesteni se gandeau deja la restanta cu Steaua, de miercuri. Numai ca, in ultimul sfert de ora, gazdele si-au adus aminte pentru ce au intrat pe teren, reusind, spre stupefactia generala, sa intoarca un scor imposibil, prin dubla lui Olah si prin Ionut Savu. "A fost un meci nebun. Nu stiu ce s-a intamplat dupa 3-0 pentru noi. O echipa care conduce in prelungiri nu are voie sa primeasca gol pe contraatac. Am pierdut doua puncte imense", a conchis Razvan Lucescu, in timp ce omologul sau italian era fericit: "Un meci dureaza 90 de minute. Am fost mai buni si am revenit. Sunt multumit si fericit". Cel mai afectat rapidist a fost Ilyes: "Sunt trist si imi este rusine de ce s-a intamplat. Nu am cuvinte. E o prostie rar vazuta in fotbalul romanesc".

    LUCESCU DA VINA PE BALAJ
    La finalul partidei din Cotroceni, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a recunoscut ca vina pentru semiesec este atat a jucatorilor, cat si a sa. In acelasi timp, tehnicianul "visiniilor" l-a acuzat pe arbitrul Cristi Balaj pentru faza din care FC National a marcat primul gol. "Toti suntem vinovati. Insa trebuie sa precizez ca arbitrul Cristi Balaj a acordat cu usurinta lovitura libera indirecta la faza primului gol. Nu a fost absolut nimic si de acolo s-a intors meciul", s-a lamentat Lucescu.

    ×
    Subiecte în articol: sport