x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Porto, prima finalista

FC Porto, prima finalista

05 Mai 2004   •   00:00

Aseara s-a stabilit prima finalista din Liga Campionilor. Dupa 0-0 pe teren propriu, FC Porto a reusit sa se impuna, scor 1-0, pe terenul lui Deportivo la Coruna, brazilianul Derlei aducand calificarea..

STERS. Dupa o prima repriza in care cele doua echipe nu s-au avantat prea mult in atac, miza facandu-i pe cei de pe teren sa dea dovada de un pragmatism disperat, a venit mitanul secund. Portughezii si-au dat seama ca pot triumfa in duelul iberic si au inceput sa forteze in atac.

BOMBARDAMENT. FC Porto a dat primul semnal la poarta lui Molina in minutul 57, cand Jorge Costa a trimis cu mingea in bara. Spaniolii au intrat in panica si nu au mai trecut decat 3 minute pana cand Cesar l-a faultat in suprafata de pedeapsa. Derlei si-a potrivit mingea pe punctul cu var, loc de unde a trimis-o in plasa, spre disperarea miilor de fani ai lui Deportivo.

DISPERARE. Mai departe, meciul s-a transformat intr-un asalt al gazdelor la poarta lui Victor Baia. Spaniolii nu au mai reusit sa intoarca precum in "dubla" cu Milan, atacurile la poarta portughezilor fiind dintre cele mai sterile. Sansele lui Deportivo s-au naruit definitiv in minutul 70, cand Naybet a vazut cartonasul rosu. Pana la final, FC Porto a stiut sa tina elegant de rezultat, ajungand astfel la a doua finala europeana consecutiva, dupa cea de Cupa UEFA de anul trecut, cand au reusit sa-si adjudece trofeul. (Sorin Anghel)

Mutu, moneda de schimb pentru Trezeguet

Neutilizat de Claudio Ranieri in meciul de pe "Louis II" si intrat in dizgratie in vestiarul lui Chelsea, Adrian Mutu ar putea ajunge la Juventus ca moneda de schimb pentru David Trezeguet. Potrivit cotidianului The Independent, Peter Kenyon, director general al gruparii londoneze, s-a inta lnit deja cu agentii jucatorului francez. In schimbul atacantului lui Juve, Chelsea ofera 23 de milioane de euro plus un jucator, Adi Mutu sau argentinianul Hernan Crespo. Varianta sosirii "Briliantului" la Torino pare cu atat mai plauzibila, cu cat Juventus ar putea fi preluata din vara de Cesare Prandelli, fostul antrenor al lui Mutu la Parma.

×
Subiecte în articol: sport