x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC Sevilla - Steaua / Misiune imposibila

FC Sevilla - Steaua / Misiune imposibila

de Mihai Igirosanu    |    22 Feb 2007   •   00:00
FC Sevilla  -  Steaua / Misiune imposibila

Dupa 0-2 in Ghencea, sansele ca ros-albastrii sa obtina in aceasta seara, la Sevilla, calificarea in optimile Cupei UEFA tin mai mult de domeniul fantasticului.

Delegatia Stelei a plecat ieri-dimineata la ora 8:10 la Sevilla, acolo unde a ajuns in jurul pranzului. La plecare, pe Aeroportul Henri Coanda fotbalistii lui Cosmin Olaroiu n-au acordat nici o declaratie presei.

Aseara, de la ora 19:30, campionii en-titre au efectuat antrenamentul oficial pe stadionul Ramon Sanchez Pizjuan. Din lotul deplasat in Spania face parte si Mihaita Nesu, accidentat, dar si Sorin Ghionea, suspendat din cauza cartonasului galben primit in meciul tur.

REALISM. Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a dat dovada de realism inaintea confruntarii cu Sevilla. "Experienta cu Valencia a fost cu totul altceva. La fotbal se poate intampla orice, dar nu cred intr-o minune. Sunt convins ca la Sevilla vom face mai mult decat am facut acasa. Stiu valoarea Sevillei. Eu nu sunt de acord cu Mirel, atat am putut. Ma simt umilit cand pierd acasa cu Bistrita, nu cu Sevilla."

Desi anuntase ca nu va merge in Spania, patronul Gigi Becali a facut deplasarea la Sevilla. Finantatorul Stelei a plecat ieri-dimineata de la Terminalul Ion Tiriac al Aeroportului International Henri Coanda.

FARA KANOUT...
Antrenorul Sevillei, Juande Ramos, a anuntat ieri lotul cu care va aborda intalnirea din aceasta seara cu Steaua. Tehnicianul care domina topurile din fotbalul spaniol ii va menaja pe Chevant"n Duda si pe golgeterul Kanout..., autorul celui de-al doilea gol din partida tur, disputata pe arena din Ghencea.
STAU O ZI IN PLUS
Dupa meciul de la Sevilla, Steaua nu va reveni imediat in tara. Vineri dimineata, campioana Romaniei va efectua un antrenament in Spania, urmand ca abia spre pranz sa se imbarce in directia Oradea. La plecare, patronul Gigi Becali a declarat: "Merg in Spania increzator in echipa, dar si sa ma intalnesc cu un important politician".
×
Subiecte în articol: sport sevilla