x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC TIMIŞOARA – CFR CLUJ 2-1 • Slovacul Cisovsky a răpus campioana României

FC TIMIŞOARA – CFR CLUJ 2-1 • Slovacul Cisovsky a răpus campioana României

de Marius Mihalcea    |    27 Oct 2008   •   00:00
FC TIMIŞOARA – CFR CLUJ 2-1 • Slovacul Cisovsky a răpus campioana României

Corecţia suferită la Mediaş în etapa a treia, 1-5 cu Gaz Metan, i-a prins foarte bine grupării de pe Bega, care de atunci a adunat nu mai puţin de 25 de puncte, trei dintre acestea aseară, când a învins campioana.



Din păcate însă pentru timişoreni, din zestrea lor de 29 de puncte, şase s-au dus pe apa Sâmbetei în urma măsurii luate de FIFA pentru nerespectarea de către "violeţi" a deciziilor TAS în cazul palmaresului clubului. De partea cealaltă, CFR Cluj a capotat pentru a doua oară consecutiv pe "Dan Păltinişanu", însă de această dată are scuza programului încărcat din ultima perioadă, care a condus la o stare de oboseală accentuată în rândul jucătorilor. De altfel, din acest motiv, Maurizio Trombetta a abordat partida de aseară fără doi titulari, Ysouff Kone şi Dubarbier. În plus, tehnicianul italian nu s-a putut baza tot meciul pe căpitanul Cadu, suspendat.

IANCU, ÎNCREZĂTOR

Pe fondul unui joc disputat într-un ritm alert, golul a căzut mai întâi în poarta Clujului, slovacul Cisovsky profitând de o gafă colectivă a defensivei adverse, după o centrare a lui Artiom Karamian ('27). Cinci minute mai târziu, acelaşi Cisovsky a marcat pentru 2-0, cu capul, la o lovitură de colţ, şi părea să fi înclinat decisiv balanţa în favoarea echipei sale. Ardelenii au reintrat însă în meci chiar înainte de pauză, când Didi a fost capătul unei combinaţii superbe între Trică şi Peralta. Registrul a fost identic în partea secundă, însă fără rezultat pe tabelă. "O dată cu meciul de azi îmi dau seama că se poate mai mult. Cu două, trei intervenţii la nivelul titularilor putem câştiga cel puţin unul dintre cele două trofee interne", a declarat patronul bănăţenilor, Marian Iancu.

×
Subiecte în articol: sport