x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FC TWENTE - STEAUA: Emoţii cu fanii

FC TWENTE - STEAUA: Emoţii cu fanii

de Mihai Igirosanu    |    01 Oct 2009   •   00:00
FC TWENTE - STEAUA: Emoţii cu fanii
Sursa foto: Mihai Şteţcu/Gazeta Sporturilor/Intact images

După remiza din primul meci, 0-0 în Ghencea cu Şerif Tiraspol, Steaua nu are voie să mai facă paşi greşiţi în partida din această seară, de la Enschede, în faţa echipei care în prima etapă a învins la Istanbul, pe Fenerbahce.



Delegaţia stelistă a ajuns ieri în Olanda, iar conducătorii roş-albaştrilor se tem de noi proteste ale suporterilor, care au reuşit până la urmă să-şi procure pe cont propriu bilete la meciul care va începe la ora 20:00. Oficialii din Ghencea au informaţii conform cărora fanii vor să producă şi incidente care să atragă amenzi usturătoare sau suspendări, chiar dacă Steaua şi-a declinat responsabilitatea, refuzând biletele oferite prin regulament de Twente. "E clar că va fi greu, dar trebuie să ne impunem. Nu cred că avem de ce să ne temem de suporteri, pentru că noi nu ne-am asumat răspunderea pentru ei. Nu le-am asigurat nimic, iar dacă vin acolo, o fac pe propria răspundere", a declarat, la plecarea din România, preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală. În lotul deplasat la Enschede se află şi tânărul atacant de la echipa secundă, Vlad Rusu.

Interes în Olanda
Olandezii de la Twente au vândut până ieri 17.500 de bilete pentru partida cu Steaua din grupa H a Ligii Europa. Cei care au mai dorit să-şi cumpere bilete au putut să o facă până aseară, astăzi urmând ca vânzarea să fie oprită. Preţurile biletelor pentru jocul cu roş-albaştrii au preţuri de 30, 35 sau 40 de euro, iar la partida de pe stadionul De Grolsch Veste sunt aşteptaţi şi câţiva zeci de suporteri ai românilor, care au reuşit să-şi cumpere tichete pe cont propriu.

"Avem şanse mari de a câştiga şi sper să ne agăţăm de ele. Twente este o echipă solidă şi tehnică, dar Steaua este un club care merge peste tot cu gândul de a câştiga"

Mihai Stoichiţă - antrenor Steaua   

×
Subiecte în articol: sport