x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fc Unirea – Hamburg: Vopsiţi-l pe Bursuc!

Fc Unirea – Hamburg: Vopsiţi-l pe Bursuc!

de Sorin Anghel    |    01 Oct 2008   •   00:00
Fc Unirea – Hamburg: Vopsiţi-l pe Bursuc!

Urziceniul se află în faţa celui mai important moment din istoria oraşului. O victorie în faţa lui Hamburg duce echipa lui Dan Petrescu în grupele Cupei UEFA.



Urziceniul se află în faţa celui mai important moment din istoria oraşului. O victorie în faţa lui Hamburg duce echipa lui Dan Petrescu în grupele Cupei UEFA.
Chiar dacă echipa sa a reuşit o victorie importantă la Vaslui şi jucătorii au un moral bun, antrenorul ialomiţenilor, Dan Petrescu, rămâne cu picioarele pe pământ. "Hamburg ştie cum să abordeze astfel de partide", a spus tehnicianul Unirii, care a făcut apel la public pentru a ajuta echipa să pătrundă în grupele Cupei UEFA. "Bursucul" a promis că, în cazul în care formaţia din Urziceni se va califica, se va vopsi blond, aşa cum a făcut la Campionatul Mondial din 1998.
"Toţi vor să joace, va fi bătaie mare pe posturi, îmi va fi dificil să aleg primul 11. În afară de Aldea, accidentat, îi mai am indiponibili pe Pădureţu şi pe Mehmedovici. Echipa o voi decide joi seară, în funcţie de felul cum se vor pregăti jucătorii şi de accidentări", a declarat Petrescu. Acesta a vorbit şi despre felul în care şi-ar dori calificarea. "Aş vrea un penalty care să nu fie şi să ne calificăm în minutul 88. Nu am mai primit un cadou de la arbitri de foarte mult timp. Nu cred că vor mai trata meciul superficial, aşa cum poate s-a întâmplat în tur. Sper să ne calificăm în timpul regulamentar. Ei îşi doresc să ajungă în grupe, pentru că un eşec ar fi un dezastru".


Înghesuială la biletele gratuite oferite de club

Pentru a fi siguri că stadionul va fi plin la meciul de mâine seară, care va începe de la ora 19:00, oficialii Unirii Urziceni au decis să împartă gratuit bilete localnicilor. Astfel, ieri la prânz, la casele de bilete de la stadion s-au format cozi uriaşe, suporterii ialomiţeni călcându-se în picioare pentru a pune mâna pe un tichet. "Dacă vom avea un stadion plin, cum nu prea am avut, şi oamenii ne-ar împinge de la spate, am avea o şansă în plus. Trebuie şi răbdare, pentru că după minutul 15, dacă nu dai gol, auzi în spate să îl schimbi pe ăla şi să-l înjuri pe celălalt", a spus Dan Petrescu.

×
Subiecte în articol: sport