x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fiorentina vrea să-i reducă salariul lui Mutu la jumătate

Fiorentina vrea să-i reducă salariul lui Mutu la jumătate

de Delia Gomoescu    |    21 Apr 2010   •   00:00

Fiorentina vrea ca pe perioada suspendării să-l plătească pe român cu 50% mai puţin Diminuarea salariului lui Adi Mutu este aproape o certitudine.

Cotidianul Gazzetta dello Sport scrie că Fiorentina intenţionează să reducă retribuţia atacantului român cu 50%, această problemă urmând să fie luată în discuţie la începutul lunii mai, într-o reuniune a conducerii. "Clubul din Florenţa ar putea să-i micşoreze salariul cu 50% de acum şi până la 29 octombrie, dar problema va fi abordată după 1 mai. Atunci, într-o întâlnire între Corvino, Andrea Della Valle, Cognigni, Mencucci şi antrenorul Prandelli vor fi puse negru pe alb planuri tehnice. Deci, şi situaţia lui Mutu", notează cotidianul italian.

În prezent, "Briliantul" încasează de la clubul toscan 2,2 milioane de euro anual. Potrivit ziariştilor din Peninsulă, Mutu le-ar fi mărturisit unor prieteni că se simte dator echipei şi că îşi doreşte să rămână la Fiorentina, cu care mai are contract până în 2012. Totuşi, Gazzetta dello Sport menţionează că există posibilitatea plecării atacantului român, la finalul sezonului, în cazul în care şi antrenorul Cesare Prandelli va părăsi clubul: "Din iulie 2008, preţul lui Mutu a scăzut de la 18 milioane de euro la 5-6 cât este în acest moment. Echipele interesate de jucătorul român? Arabii de la Al-Sadd, Fenerbahce şi, mai presus de toate, Manchester City".

×
Subiecte în articol: redactie