x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FK Sarajevo – CFR Cluj: Au de înfruntat infernul

FK Sarajevo – CFR Cluj: Au de înfruntat infernul

de Delia Gomoescu    |    20 Aug 2009   •   00:00
FK Sarajevo – CFR Cluj: Au de înfruntat infernul

Clujenii speră să tranşeze calificarea încă din primul meci al play-off-lui cu FK Sarajevo, programat în această seară, de la ora 21:15.



Preşedintele Iuliu Mureşan a stabilit obiectivul echipei sale pentru partida-tur din Bosnia: clujenii merg la Sarajevo să câştige. "Încercăm să tranşăm calificarea încă din meciul-tur, dar nu va fi uşor deloc. Am studiat adversarul şi e foarte greu de învins acasă. Au un public extraordinar, care îi împinge de la spate pe jucători", a declarat Mureşan înaintea decolării spre Bosnia. Oficialul clujenilor s-a arătat dezamăgit că terenul de joc al echipei adverse este de o calitate slabă, asemănându-l cu gazonul din Ghencea, care le-a creat probleme ardelenilor în derby-ul cu Steaua.

Pentru confruntarea din această seară, antrenorul Antonio Conceicao nu va putea conta pe Dubarbier, Deac şi Emil Dică, toţi accidentaţi. La rândul lor, bosniacii recunosc faptul că CFR Cluj este o formaţie puternică, dar spun că vor lupta până la capăt. "Antrenorul secund a văzut echipa CFR la lucru şi ne-a spus că e o formaţie tare de tot, dar cred că dacă vom juca organizat şi disciplinat putem reuşi. Este un moment istoric cu care nu te întâlneşti în fiecare an", a spus mijlocaşul Damir Hadzici.

×
Subiecte în articol: sport