x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Florentin Petre traieste de doua zile in tensiune maxima

Florentin Petre traieste de doua zile in tensiune maxima

23 Iun 2004   •   00:00

Florentin Petre traieste de doua zile in tensiune maxima - I-a crescut pulsul Ieri in jurul pranzului, Florentin Petre se afla in biroul directorului executiv Cristi Borcea, intr-o ultima incercare de a-l convinge sa-i dea acordul de transfer la GAK.

DANIEL STAN, MARIAN STEFAN

Florentin Petre nu reuseste sub nici o forma sa se impace cu gandul ca oferta austriecilor de la GAK ar putea fi ultima sa oportunitate de a prinde un transfer in strainatate.

INCERCARI. Promisiunile din iarna ale conducatorilor dinamovisti, care sustineau sus si tare ca-i vor da drumul lui "Peter" sa plece pe o suma modica, n-au fost decat vorbe in vant. "Eu vreau sa plec la Grazer, asta e clar. Dar dupa cum ii vad pe domnul Borcea si pe domnul Badea, n-am prea mari sanse. Gandul meu e in Austria. Acum stau la usa domnului director executiv si astept sa vad ce-mi mai spune. Simt ca-mi creste tensiunea", ne-a declarat ieri Petre, dezamagit. El va insoti lotul in cantonamentul din Elvetia, iar in eventualitatea unei rezolvari subite, va pleca la Graz.

ECUATIE. Datele problemei s-ar fi putut schimba insa radical spre seara, cand impresarul Giovani Becali, aflat la Madrid, urma sa poarte o noua discutie cu cei doi "B", Badea si Borcea. In ecuatie a intrat si Andrei Cristea, cel mai indicat inlocuitor pentru Petre. Dinamo a avansat o noua oferta: 600.000 de dolari si 50% dintr-un eventual transfer in strainatate.

Clementa pentru Danciulescu

Ionel Danciulescu a fost iertat de catre Comisia de Disciplina a LPF, primind doar o etapa de suspendare dupa cartonasul rosu incasat la Piatra Neamt, in ultima runda. "Nu mai conteaza acum ce a fost. Ma bucur ca mi s-a redus pedeapsa, insa marele meu regret este ca nu am putut juca in finala Cupei", a declarat "Danciu-gol". Golgeterul campionatului nu a jucat in finala Cupei, Dinamo - Otelul 2-0.

Cocis a ajuns la Serif Tiraspol

Dinamo l-a dorit pe Razvan Cocis, de la "U" Cluj. Cocis si George Florescu au fost transferati insa la Serif Tiraspol, unde vor fi coechipieri cu portarul Sebastian Hutan. Pentru transferul lor, clujenii vor primi 450.000 de dolari, in vreme ce jucatorii vor incasa un salariu anual de 50.000 de dolari fiecare. Dinamo a anuntat ca vor mai fi adusi doi jucatori, unul dintre ei putand fi bacauanul Cristea.

×
Subiecte în articol: sport