x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Dragomir: Nu plec nici de-al dracu' de la Ligă!

Dragomir: Nu plec nici de-al dracu' de la Ligă!

01 Noi 2011   •   11:48
Dragomir: Nu plec nici de-al dracu' de la Ligă!

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal nu va demisiona din functie. Dumitru Dragomir se considera nevinovat in cazul licentierii FC Timisoara, intrucat forul pe care-l conduce nu avea atributiuni in acest sens.

"Nu plec nici de-al dracu' de la Liga, sa fie clar, pentru ca sunt nevinovat. Am facut lucruri frumoase si bune si nu plec pentru ca vor unii ziaristi, cei care au scris cateva articole mincinoase fara sa citeasca o data statutul sau regulamentul Federatiei Romane de Fotbal. Si atunci de ce sa-mi fie teama si frica. Numai ca am si eu orgoliul meu nu pot fi calcat in picioare, nu pot fi lovit, ca sa va fac voua jocurile. Sunt si eu om. Nu exista asa ceva. Liga Profesionista de Fotbal sau Mitica Dragomir nu poate licentia. Comisiile de licentiere sunt independente, retineti ce v-am spus. Aaa, ca in comitetul federal am o opinie asta e altceva. In cazul licentierii Timisoarei am avut o opinie iar ceilalti au avut alta opinie. Care e problema, nu mai avem voie nici la opinii in tara asta?", a declarat Dragomir la Sport.ro.

Seful sectiei de combatere a coruptiei din cadrul DNA, Lucian Papici, sustine intr-un proces verbal atasat dosarului "Avram-Terbea" publicat, astazi de presa centrala ca exista indicii de dare si luare de mita de catre presedintele LPF Dumitru Dragomir si presedintele FC Timisoara, Marian Iancu.

Conform documentului intocmit in luna iunie a acestui an, Dragomir a solicitat sume de bani lui Iancu pentru a-l ajuta sa obtina licenta pentru clubul FC Timisoara.

×