x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Circa 500 de pompieri vor asista la meciul dintre Oțelul Galați și Universitatea Craiova

Circa 500 de pompieri vor asista la meciul dintre Oțelul Galați și Universitatea Craiova

de Redacția Jurnalul    |    05 Oct 2024   •   16:40
Circa 500 de pompieri vor asista la meciul dintre Oțelul Galați și Universitatea Craiova
Sursa foto: ISU Galati

Circa 500 de pompieri din țară vor fi prezenți, sâmbătă, la meciul dintre Oțelul Galați și Universitatea Craiova, ca oaspeți de onoare ai clubului gălățean pentru sprijinul acordat familiilor aflate în dificultate în timpul inundațiilor din județ.

„Acești oameni curajoși au venit în sprijinul comunităților din județul Galați, afectate de recentele inundații. Proveniți din județele Argeș, Bacău, Ilfov, Buzău, Caraș Severin, Călărași, Constanța, Covasna, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Iași, Ialomița, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Giurgiu și municipiul București, acești eroi ne-au arătat ce înseamnă să fii mereu gata să răspunzi chemării datoriei, indiferent de distanțe sau de dificultăți”, anunță clubul Oțelul Galați.

Clubul Oțelul Galați, împreună cu toți suporterii, mulțumesc, astfel, în mod public pentru eforturile și sacrificiile pe care le-au făcut pompierii pentru a proteja viețile și bunurile oamenilor în momente critice.

„Prin acest gest simbolic de a le oferi acces la meci, dorim să le arătăm aprecierea și respectul nostru profund. Pompierii prezenți în această seară nu vor fi doar niște spectatori, ci o parte esențială a comunității noastre – cei care, în momentele de nevoie, se află în prima linie, fără să ceară nimic în schimb. Împreună, ne vom ridica și le vom oferi aplauze din toată inima, pentru că ei sunt cei care ne-au adus siguranță și speranță într-un moment dificil. Vă invităm, dragi suporteri, să ne unim vocile și inimile într-un gest comun de respect față de acești oameni minunați, pentru ca în această seară, la Oțelul Galați, să fim împreună nu doar suporterii echipei noastre, ci și ai eroilor din viața reală”, au mai transmis reprezentanții clubului Oțelul Galați.

×