x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern A început chinul Stelei

A început chinul Stelei

de Mihai Igirosanu    |    05 Mar 2012   •   21:00
A început chinul Stelei

Steaua a debutat cu o victorie in Liga 1, dar s-a chinuit serios pentru a invinge la Mioveni, pe terenul celei mai slabe echipe a campionatului. Rusescu a deschis rapid scorul, ros-albastrii au mai irosit cateva sanse bune, insa trupa lui Ilie Stan s-a impus doar datorita mediocritatii adversarului.

Dupa meci, patronul-antrenor al Stelei, Gigi Becali, a lansat deja plictisitorul si traditionalul potop de critici, amenintari, verdicte si previziuni. Finantatorul de la Palat a creionat deja si schimbarile pentru etapa viitoare, cand Steaua va evolua pe Cluj Arena, contra Universitatii. L-a scos deja din echipa pe Machado, l-a trecut inapoi in banda stanga pe Cristi Tanase si i-a gasit deja partenerul lui Bourceanu in centrul terenului, pe Bicfalvi. 'Nu am jucat nimic. Am jucat numai dupa ureche. Daca jucam asa nu avem nici o sansa la titlu. Nu ai cum sa nu fii suparat, nu se poate. Pe Machado acum l-am vazut prima data, noi am jucat fara atacant. El era parca din povesti. Nici Tatu nu a jucat bine, Rusescu nu e de banda. A fost acolo o aiureala. Bine ca l-a bagat pe Prepelita la mijloc pentru ca s-a mai echilibrat jocul la mijlocul terenului. Va garantez ca niciodata Tanase nu va mai juca mijlocas central. Nu o sa mai vreau eu. Inaintea meciului, Ilie Stan imi spusese ca ar vrea sa joace cu Tatu langa Bourceanu. Tot asteptam sa faca schimbarea asta, dar n-a facut-o, l-a lasat pe Tanase sa greseasca. O sa interzic ca Tanase sa mai joace acolo', a declarat Becali.

Salariatul patronului, antrenorul a carui singura misiune va fi aceea de a executa ordinele lui Gigi Becali la meciul cu 'U' Cluj, Ilie Stan a ingaimat si el cateva platitudini la finalul partidei de la Mioveni: 'Trei puncte foarte importante pentru noi in economia campionatului. Am facut si greseli, am ratat foarte mult, dar acum avem liniste sa pregatim jocul cu Universitatea Cluj. M-am temut de acest meci, pentru ca Mioveniul nu avea ce pierde. Sunt multi jucatori care vor sa ramana in Liga I. Am incredere in Tatarusanu, care a avut doua interventii bune', a spus Stan.

×