x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern AC Milan l-a transferat şi pe Robinho

AC Milan l-a transferat şi pe Robinho

31 Aug 2010   •   00:00

Agenţia Calciomercato a scris că AC Milan a reuşit achiziţionarea atacantului echipei Manchester City, Robinho, care va sosi în această seară la Milano pentru a efectua vizita medicală. Conform sursei citate, Robinho va juca sub formă de împrumut în acest sezon, iar Milan va avea prima opţiune de cumpărare pentru 15 milioane de euro. Brazilianul va avea un salariu de cinci milioane de euro pe sezon la formaţia italiană.

Calciomercato mai scrie că Ronaldinho ar putea accepta, în ianuarie 2011, oferta clubului nord-american Los Angeles Galaxy, care îi oferă un salariu de zece milioane de euro pe sezon. În schimb, patronul Milanului, Silvio Berlusconi, doreşte să-l convingă pe brazilian să nu plece: "Sper să-şi încheie cariera la noi".

La capitolul cedări, AC Milan s-a despărţit de atacantul olandez Klaas-Jan Huntelaar, vândut la echipa germană Schalke 04. "Nu am vrut să plec de la Milan, dar este adevărat, voi merge la Schalke 04. Totul s-a schimbat odată cu venirea lui Zlatan Ibrahimovici de la Barcelona. Am înţeles că este momentul să plec. Pentru mine e important să joc constant. Schalke este o echipă bună, se bate la titlu în Germania şi pentru mine este o mare provocare", a declarat Huntelaar.

×
Subiecte în articol: stiri