x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Acces gratis la internet în mai multe parcuri din Bucureşti. Vezi harta acoperirii wireless

Acces gratis la internet în mai multe parcuri din Bucureşti. Vezi harta acoperirii wireless

11 Iul 2014   •   13:37
Acces gratis la internet în mai multe parcuri din Bucureşti. Vezi harta acoperirii wireless

Primăria sectorului 1 a introdus o reţea gratuită de internet în parcurile Kiseleff, Bazilescu, Venus şi Regina Maria. Accesul la internet este liber, fără parolă, însă site-urile cu conţinut nerecomandat minorilor şi conexiunile care facilitează pirateria de materiale protejate prin drepturi de autor sunt restricţionate.

Reţeaua acoperă zona cuprinsă între strada Barbu Ştefănescu Delavrancea şi şoseaua Kiseleff din parcul omonim, perimetrul delimitat de Teatrul de Vară, strada Subcetate şi bulevardul Bucureştii Noi din parcul Bazilescu, zona Splaiul Independenţei, lângă Opera Română din parcul Venus şi parcul Regina Maria.

Conexiunea internaţională la internet este realizată la o viteză de transfer de 10 Mb/secundă, iar pentru conexiunea metropolitan viteza disponibilă este de 100 Mb/secundă. Echipamentele instalate suportă un număr minim de 1.000 de conexiuni simultane pentru fiecare zonă în parte.




×
Subiecte în articol: internet gratis parcuri wireless