x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adrian Mutu a fost desemnat antrenorul etapei a 3-a a Superligii

Adrian Mutu a fost desemnat antrenorul etapei a 3-a a Superligii

02 Aug 2022   •   12:32
Adrian Mutu a fost desemnat antrenorul etapei a 3-a a Superligii

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit marți componența celui mai bun unsprezece al atapei a 3-a a Superligii. Antrenorul rundei a fost desemnat Adrian Mutu, care și-a condus echipa la victorie în deplasarea de la Universitatea Craiova.

Alături de el, alți doi jucători au prins echipa ideală. Tot doi reprezentanți au și CFR Cluj și Petrolul Ploiești.

Echipa ideală a etapei a 3-a:

Portar
Cătălin Căbuz (Chindia / 26 de ani) - A închis perfect poarta în faţa fostei sale echipe, contribuind decisiv la punctul câştigat de târgovişteni.

Fundaşi
Radu Negru (FC U 1948 / 23 de ani) - A avut o evoluţie consistentă în faţa unor adversari care au pus multă presiune. A reuşit șapte deposedări şi a oferit cinci pase în careul advers.
Gabriel Tamaș (Petrolul / 38 de ani) - A înscris pentru prima dată în tricoul Petrolului, reuşita sa fiind a 10-a pe prima scenă din România.
Joonas Tamm (FCSB / 30 de ani) - Introdus la pauză, s-a remarcat imediat, chiar la prima fază fixă din careul advers, când a şi marcat.
Valentin Țicu (Petrolul / 21 de ani) - Tânărul căpitan al ploieştenilor a pasat decisiv la golul prahovenilor. A avut al doilea cel mai bun index Instat dintre toţi jucătorii cu minute în runda a 3-a (271).

Mijlocaşi
Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani) - A marcat un gol şi a oferit două pase decisive. Rămâne jucătorul de care depinde, în mare măsură, jocul ardelenilor.
Mattias Käit (Rapid / 24 de ani) - A făcut un joc fără greşeală la centrul terenului. A pasat decisiv la singura reuşită a partidei din Bănie.
Alexandru Vlad (FC Voluntari / 32 de ani) - Şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon. A dominat întreg flancul stâng.

Atacanţi
Alexandru Ișfan (FC Argeş / 22 de ani) - A făcut cel mai bun meci în Superliga României. A marcat de două ori şi a oferit o pasă de gol.
Gabriel Debeljuh (CFR Cluj / 25 de ani) - Prin dubla din ultima rundă, vârful clujenilor a ajuns la 36 de goluri marcate în Superliga României.
Alexandru Ioniţă (Rapid / 27 de ani) - Sub conducerea lui Mutu, acesta redevine un fotbalist capabil să facă diferenţa într-un meci, aşa cum a reuşit şi în această rundă, la finalul căreia a avut cel mai bun index Instat (273).

Antrenorul Etapei
Adrian Mutu (Rapid / 43 de ani) - Deşi a avut parte de un început infernal, a scos șase puncte din cele trei dueluri cu echipele clasate pe podium în ediţia precedentă.

×
Subiecte în articol: superliga adrian mutu