x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Adrian Mutu, noul manager al clubului Dinamo

Adrian Mutu, noul manager al clubului Dinamo

12 Oct 2016   •   13:31
Adrian Mutu, noul manager al clubului Dinamo
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Fostul internaţional Adrian Mutu a fost numit miercuri manager general la clubul de fotbal Dinamo Bucureşti, a anunţat acţionarul majoritar al grupării, Ionuţ Negoiţă, pe site-ul oficial al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Mă bucur că Adrian Mutu este, de astăzi, alături de noi şi sunt convins că experienţa sa în fotbalul internaţional ne va duce către un nou standard de performanţă atât pe plan intern, cât şi european", a declarat Ionuţ Negoiţă imediat după semnarea contractului cu Adrian Mutu.

"E o onoare pentru mine că Dinamo mi-a oferit şansa să debutez într-o funcţie atât de importantă şi îi mulţumesc domnului Negoiţă pentru această provocare imensă în cariera mea! Sper să răsplătesc această încredere cu rezultatele pe care le aşteaptă toţi suporterii dinamovişti", a adăugat noul manager general al clubului din Ştefan cel Mare.

Adrian Mutu şi-a început cariera la FC Argeş, după care s-a transferat la Dinamo, pentru care a marcat 29 de goluri în 42 de meciuri. A cucerit cu echipa Cupa şi campionatul în sezonul competiţional 1999-2000.

Mutu a jucat de 77 de ori pentru echipa naţională a României, marcând 35 de goluri.

În cariera sa, Mutu a mai evoluat la Inter Milano, Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Pune City şi Petrolul Ploieşti. Adrian Mutu a jucat ultima oară la ASA Târgu Mureş, la care a fost şi antrenor secund câteva etape în finalul sezonului trecut. Mutu a urmat în această toamnă cursurile de antrenor pentru obţinerea licenţei UEFA B.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: adrian mutu managerul clubului dinamo