x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Agresorul lui Galamaz era drogat, iar gestul său a fost premeditat

Agresorul lui Galamaz era drogat, iar gestul său a fost premeditat

31 Oct 2011   •   08:10
Agresorul lui Galamaz era drogat, iar gestul său a fost premeditat

Dragos Enache, suporterul Petrolului care a intrat, aseara, pe terenul de joc la meciul cu Steaua si l-a lovit pe George Galamaz cu pumnul in fata, a consumat droguri inainte de comiterea gestului, anunta gsp.ro. Enache Stefan a alergat nestingherit 40 de metri si l-a lovit cu un box metalic pe Galamaz, provocandu-i stelistului un traumatism cranian.

Conform surselor Gazetei Sporturilor, huliganul a calculat totul, impreuna cu alti prieteni, de mai bine de un an. Enache Stefan Dragos face parte dintr-o factiune dura a galeriei Petrolului, numita "Drogatii", iar acest grup l-a sustinut pe Valeriu Rachita sa devina antrenorul "lupilor"! "Inca de atunci, de cand a fost instalat Vivi, i-au spus: Dupa ce promovam, la primul meci de acasa cu Steaua o sa facem prapad, avem boala mare de tot pe stelisti!". Huliganul locuieste in comuna Paulesti, iar etapa trecuta, la Mioveni, a facut deplasarea cu galeria Petrolului, care pe toata durata partidei a injurat Steaua si a anuntat evenimentul de aseara prin scandari de genul: "Stelisti, nu veniti la Ploiesti, ca va nenorocim!".

Tot despre premeditare vorbeste si observatorul de joc, Paul Cazan. "Nu am vazut cand a intrat fanul pe teren, dar cred ca a fost vorba de premeditare. Au intrat trei pe teren, bodyguarzii au oprit doi si l-au facut scapat pe unul. Altfel, nu-mi explic de ce n-a fugit nici unul dupa agresor! Macar l-ar fi avertizat pe Galamaz si nu se mai intampla nimic", a spus oficialul LPF.

Paul Cazan spune ca Petrolul risca o suspendare drastica, dat fiind faptul ca ei sunt recidivisti, in timp ce agresorul ar putea scapa doar cu o amenda si interdictia de a intra pe stadioane timp ce cinci ani. "Doar daca face plangere Galamaz poate ajunge la puscarie", a spus Paul Cazan.

Surse judiciare sustin pentru GSp ca huliganul ar putea primi o pedeapsa cu inchisoarea pana la trei ani. "Agresorului i-a fost deschis dosar penal pentru lovire si alte violente, perturbarea linistii publice si ultraj contra bunelor moravuri", a spus un reprezentant al Jandarmeriei.

×