x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ajax interesat de Chivu

Ajax interesat de Chivu

de Dragos Stoica    |    11 Noi 2011   •   12:56
Ajax interesat de Chivu

Antrenorul Franck de Boer a recunoscut ieri ca fostul capitan al nationalei Romaniei este prima optiune pentru inlocuirea lui Jan Vertonghen

Cristian Chivu ar putea reveni la Amsterdam sub culorile lui Ajax, echipa pentru care a mai evoluat intre anii 1999-2003. Cu toate ca si-a pastrat postul de titular la Inter dupa instalarea lui Claudio Ranieri, fostul capitan al "tricolorilor" nu face parte din planurile pe termen lung ale tehnicianului, care doreste sa intinereasca cat mai rapid echipa din Milano.

Dupa ce presa italiana a dezvaluit zilele trecute ca una dintre destinatiile lui Chivu ar putea fi chiar clubul la care a evoluat pentru prima data in afara Romaniei, antrenorul "lancierilor", Franck de Boer, a recunoscut ieri ca si-l doreste pe fundas. "Este cu adevarat o optiune serioasa. Depinde de ce va face Jan, pentru ca nu putem sa-l aducem pe Chivu ca rezerva. Dar este o foarte buna alternativa, are o mare experienta la un inalt nivel si este un jucator profesionist de top, dispus mereu sa continue la Ajax. Iar noi nu l-am uitat niciodata", a spus tehnicianul lui Ajax.

In cei patru ani petrecuti la Amsterdam, Chivu a bifat 107 de meciuri pentru Ajax, inscriind 13 goluri. Singura conditie ca intoarcerea sa in Olanda sa se produca este ca internationalul belgian Jan Vertonghen sa plece in iarna de la Ajax, dupa ce mai multe cluburi mari si-au manifestat interesul pentru serviciile sale.

×
Subiecte în articol: ajax cristi chivu