x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Alexa, despre meciul cu Steaua: "Jucăm pentru puncte şi pentru fani"

Alexa, despre meciul cu Steaua: "Jucăm pentru puncte şi pentru fani"

31 Mar 2011   •   16:43
Alexa, despre meciul cu Steaua: "Jucăm pentru puncte şi pentru fani"

Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat azi, într-o conferinţă de presă, că o victorie cu Steaua ar fi un pas important pentru "alb-violeţi" în lupta pentru titlu şi că jucătorii formaţiei bănăţene evoluează pentru suporteri şi pentru puncte, mai puţin pentru prime.

"E un meci foarte important, Steaua îşi joacă practic ultima şansă aici. Au jucători valoroşi în lot, care pot face diferenţa, e o echipă de tradiţie şi cu siguranţă nu e un meci uşor. Jucători care se mobilizează la jocurile importante. Dar jucăm acasă şi trebuie să tratăm meciul ca atare. Începe un program infernal, vom juca din trei în trei zile, tocmai de asta e important să începem bine. În plus, un eventual eşec pentru Steaua i-ar scoate din lupta pentru primele locuri”, a spus Alexa.

"Zicu este o pierdere pentru noi, asta e clar, e un jucător providenţial pentru noi pe faza de atac, dar avem în lot jucători buni, care îl pot înlocui. La fel şi cu absenţa lui Bourceanu, care e piesă importantă la mijloc. Pe Tănase îl apreciez ca jucător, e foarte talentat, dar Zicu e mult mai în formă la ora actuală. Szekely, Nicoliţă şi Surdu sunt jucători valoroşi ai campionatului, care au confirmat şi ar face treabă la orice echipă ar juca", a declarat căpitanul echipei bănăţene.

Coleg la naţională cu Tătăruşanu, portarul Costel Pantilimon spune că nu a vorbit cu omologul său de la Steaua despre meciul direct: "Ne bucurăm că stadionul va fi plin, ne aşteptam la asta după ce a fost la meciul cu Craiova. Pentru noi e foarte important acest meci, pentru a rămâne în cursă pentru titlu. Jucăm acasă, avem nevoie de cele trei puncte, dar şi Steaua vrea să rămână în lupta pentru cupele europene. Avem nevoie de trei puncte la fiecare meci, nu prea ne permitem să obţinem altceva, singurul rezultat care ne avantajează este victoria, în fiecare meci, pentru a rămâne aproape de Oţelul".

×
Subiecte în articol: steaua poli timisoara liga 1 fotbal intern