x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Alexa: "Nu avem voie să pierdem în Bosnia"

Alexa: "Nu avem voie să pierdem în Bosnia"

21 Mar 2011   •   14:09
Alexa: "Nu avem voie să pierdem în Bosnia"
Sursa foto: /Intact Images
157408-20110207141119010.jpg

Mijlocaşul lui FC Timişoara, Dan Alexa, spune că România nu îşi permite să plece fără puncte în confruntarea de sâmbătă cu Bosnia, pe care o consideră principala contracandidată a tricolorilor în lupta pentru locul 2 în grupa 4 de calificare la Campionatului European din 2012.

"E un meci foarte important, nu avem voie să pierdem. Un meci împotriva, cred eu, adversarului direct pentru locul doi. Au un trident ofensiv care face furori în Europa, jucători care au confirmat oriunde au fost. Au o echipă foarte bună, joacă foarte bine acasă, sunt luptători. Patru puncte în dubla manşă cu ei sunt obligatorii, nu trebuie să pierdem sub nici o formă. Eu am fost convocat puţin în ultimul timp, dar mi se pare că e o atmosferă bună la lot, primează seriozitatea. Cred că această echipă are nevoie de un rezultat mare şi asta căutăm”, a spus Alexa la Sport.ro.

Dan Alexa este de părere că revenirea atacantului Adrian Mutu este un câştig pentru echipă: "Faptul că unii dintre jucători nu joacă la echipele de club nu poate fi în avantajul nostru, dar eu cred în valoarea jucătorilor noştri şi cred într-o bună mobilizare pentru acest meci. Cred că avem un lot care poate emite pretenţii în acest meci cu Bosnia. Suntem foarte puternici în apărare, iar odată cu venirea lui Mutu am căpătat un plus şi pentru atac. Pe Adi Mutu îl cunosc de mult timp, are un caracter puternic, poate trece peste orice problemă. Nu e treaba mea dacă Zicu va fi titluar, e treaba antrenorului, dânsul ştie mai bine. Pentru faza ofensivă, Zicu ar fi important, este într-o formă foarte bună, dar rămâne de văzut".

×