x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Alexandru Piţurcă, spre Khazar Lankaran

Alexandru Piţurcă, spre Khazar Lankaran

18 Ian 2011   •   11:35
Alexandru Piţurcă, spre Khazar Lankaran
147062-img-3684alexandru-piturca.jpgFostul atacant al Universităţii Craiova, Alexandru Piţurcă, a plecat în această dimineaţă spre Turcia, unde va trata un contract la echipa antrenată de Mircea Rednic, Khazar Lankaran.

"Încă nu am semnat cu Lankaran. După ce voi semna voi putea spune mai multe. Sincer, m-a surprins ce s-a întâmplat la Craiova. Nu mă aşteptam. Eu am plecat de la Universitatea în urma scandalului dintre patron şi tatăl meu. Nu aş mai fi putut să rămân acolo pentru că dacă aş fi avut un meci mai slab s-ar fi făcut speculaţii că m-a pus tatăl meu. Nu avea rost, e mai bine aşa", a spus Alexandru Piţurcă.

Atacantul nu a luat în serios oferta lui Gigi Becali de a veni la Steaua: "Eee m-a vrut Steaua. Dacă m-ar fi vrut ar fi putut să-mi dea măcar un telefon, nu să ceară garanţii. Garanţiile mele erau evoluţiile de la Craiova. Trebuiau să urmărească meciurile şi ar fi văzut dacă am valoare de Steaua. De la Rapid nu m-a contactat nimeni, cu echipe din ţară am avut mai multe discuţii".

×