x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Amintirile lui Stoichiţă în America Centrală: ”În Panama mă spălam la cişmea şi căutam fotbalişti în junglă!”

Amintirile lui Stoichiţă în America Centrală: ”În Panama mă spălam la cişmea şi căutam fotbalişti în junglă!”

11 Apr 2012   •   06:44
Amintirile lui Stoichiţă în America Centrală: ”În Panama mă spălam la cişmea şi căutam fotbalişti în junglă!”

In 2001, Mihai Stoichita a fost numit in functia de selectioner al statului Panama, iar secundul sau era Marius Lacatus. E, probabil, cea mai pregnanta amintire din cariera de antrenor a lui Stoichita.

"Acolo, antrenamentele le faceam intr-un oras, la Chorrera, acolo unde aveam un teren foarte bun, dar exista si o mare problema. Aveam superjucatori, gen fratii Valdes, care jucasera in Italia si Spania, dar la final ne spalam la cismea. Ma uitam la ei si la Lacatus si nu-mi venea sa cred. Cum sa se spele la cismea asemenea fotbalisti?", a rememorat antrenorul stelist.

Nu este insa singura amintire de acest gen pe care Stoichita o are din America Centrala.

"Am mers chiar si prin jungla pentru a urmari diferite meciuri. Cautam jucatori si pentru loturile de tineret si de juniori, nu numai pentru echipa mare. Tin minte ca intre Panama si Columbia era o jungla de circa 200 de kilometri care era, practic, granita intre cele doua tari si de aceea traficantii preferau sa aduca drogurile pe mare", a povestit Stoichita.

Interviul integral pe GSP.RO.

×
Subiecte în articol: stoichita panama