x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone: ”Dacă simt că la anul avem şanse la titlu, rămân la Dinamo”

Andone: ”Dacă simt că la anul avem şanse la titlu, rămân la Dinamo”

15 Apr 2011   •   13:27
Andone: ”Dacă simt că la anul avem şanse la titlu, rămân la Dinamo”
161318-andone-84022600.jpg

Deşi în iarnă declara că va pleca de la Dinamo dacă nu câştigă titlul, antrenorul Ioan Andone s-a răzgândit şi pare tentat să continue şi din vară la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Vom vedea în vară dacă voi avea răbdare. Contractul meu e pe doi ani. Vom vedea ce va fi în vară. Contractele sunt făcute şi cu clauză de reziliere, dar acum e prematur. E pe doi ani de zile, cu opţiune pe încă unul. Dacă lucrurile evoluează şi dacă voi simţi că la anul avem şansă la titlu... Dacă lucrurile vor merge spre bine, îmi voi respecta contractul, e semnat pe doi ani", a spus Andone.

Tehnicianul consideră că pentru Dinamo va fi un sezon compromis în cazul în care nu va reuşi să cucerească Cupa României: "E presiune mare şi pe jucători, transmit şi eu asta. Nu pot să-i las pe locul patru. La cupă vom vedea după finală cine o să se bucure. Să vedem dacă vom ajunge şi acolo, pentru că mai avem două meciuri. Nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. E presiune mare, dar asta e meseria pe care ne-am ales-o. E normală până la urmă şi din cauza banilor şi din cauza faptului că suntem persoane publice, dar asta ne-am ales. Trebuie să nu cedăm. Pentru Dinamo, dacă vom pierde cupa şi terminăm pe locul patru, ce sezon e? Compromis total".

×
Subiecte în articol: dinamo ioan andone fotbal intern