x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Andone: Rapid are o apărare beton, cea mai bună din Liga I

Andone: Rapid are o apărare beton, cea mai bună din Liga I

13 Aug 2010   •   00:00

Antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone, a declarat în această dimineaţă, într-o conferinţă de presă, că Rapid este o cu totul altă echipă decât cea pe care a pregătit-o el în finalul sezonului trecut şi că nu are nimic de demonstrat faţă de patronul giuleştenilor, George Copos.

"Eu sper să fie un meci bun, suporterii noştri au nevoie să vadă un meci de calitate, pe care noi să-l câştigăm. Va fi dificil pentru că Rapid are o nouă echipă. În formula de start sunt 5 sau 6 jucători noi faţă de perioada în care antrenam eu pe Rapid. Este o echipă puternică şi pentru că majoritatea jucătorilor transferaţi provin de la o singură echipă. Nu duc lipsă de relaţiii de joc şi echipa a devenit omogenă destul de repede. Pentru mine e un meci mai special pentru că eu am fost apreciat la Rapid şi iubit de suporteri. Asta am simţit deşi am avut unele temeri înainte de a semna cu Rapid, dar s-au purtat extraordinar cu mine şi le sunt recunoscător", a spus Andone.

Tehnicianul dinamovist consideră că Rapid are cea mai bună apărare dintre toate echipe diin Liga I: "Trebuie să dăm un gol mai mult decât Rapidul şi să câştigăm cele trei puncte. Cu 5-6 jucători noi te pot surprinde, deşi îi ştiu pe jucătorii de la Braşov, mai puţin pe Cassio, pe care nu l-am văzut. Rapid e o echipă solidă, e adevărat că nu au dat multe goluri, dar nici nu au primit. Noi am cam primit. Rapidul are o apărare beton, cea mai bună a campionatului. Au numai jucători cu experienţă, chiar şi rezervele. La meciul de duminică apărarea va fi mai importantă decât atacul. Echipa care va greşi mai puţin va câştiga. Aştept cu nerăbdare şi suporterii. Dacă lumea n-a uitat meciul de la Split vom avea 3.000 de spectatori, dar şi noi suntem de vină, dacă reuşeam să necalificăm, altfel stăteau lucrurile. Aveam cel puţin 11.000 de spectatori".

×
Subiecte în articol: liga i