x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Anelka, Evra şi Ribery nu vor juca în meciul cu România

Anelka, Evra şi Ribery nu vor juca în meciul cu România

17 Aug 2010   •   00:00

Comisia de Disciplină a Federaţiei Franceze de Fotbal (FFF) a decis, marţi, sancţiunile pentru fotbaliştii francezi după incidentele petrecute la Cupa Mondială din Africa de Sud. Cea mai mare sancţiune a primit-o Nicolas Anelka, după ce l-a insultat pe selecţionerul Raymond Domenech, motiv pentru care a fost exclus în acel moment din lot. De asemenea, pentru că au condus revolta jucătorilor, care au refuzat să efectueze o şedinţă de pregătire, Patrice Evra a fost suspendat cinci partide, Franck Ribery trei şi Jeremy Toulalan una. În schimb, Eric Abidal nu a primit nici o sancţiune.

"Nicolas Anelka este sancţionat cu o suspendare de 18 meciuri din echipa naţională a Franţei, o suspendare de cinci meciuri a fost dictată în cazul lui Patrice Evra, Franck Ribery va trebui să ispăşească o suspendare de trei meciuri din naţională, Jeremy Toulalan a fost sancţionat cu o suspendare de un meci. Comisia a ţinut cont de explicaţiile lui Eric Abidal, care nu a fost sancţionat", se arată într-un comunicat al FFF.

Franţa este adversara României în grupa D a preliminariilor Campionatului European din 2012, alături de Bosnia-Herţegovina, Belarus, Albania şi Luxemburg. Meciul Franţa - România, din etapa a treia a grupei, va avea loc la 9 octombrie, la Paris.

×
Subiecte în articol: stiri