x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Antrenorul FCSB, Dinu Todoran, a admis indirect că este secundul lui Becali

Antrenorul FCSB, Dinu Todoran, a admis indirect că este secundul lui Becali

16 Iul 2021   •   08:00
Antrenorul FCSB, Dinu Todoran, a admis indirect că este secundul lui Becali

FCSB a remizat joi seara, în deplasare la FC Botoșani, scor final 0-0, Florin Tănase ratând un penalty, în minutul 61 al partidei. Dinu Todoran a făcut două schimbări controversate, schimbând în repriza secundă ambii fundași centrali.

La interviul de după meci, Dinu Todoran a recunoscut indirect, la Digi Sport, că schimbările nu au fost făcute la decizia sa. Întrebat care a fost motivul celor două schimbări, răspunsul său a fost franc: „Știți foarte bine cum se procedează la noi, deci nu mai are rost această întrebare.”

Referindu-se la ratarea penalty-ului de către Florin Tănase, Todoran nu s-a arătat deloc supărat, spunând: „ E fotbal, a ratat și Mbappe.”

Dealtfel, tehnicianul bucureștenilor a considerat că echipa sa a dominat integral jocul și că principala problemă a jucătorilor săi a apărut în faza de finalizare.

În replică, Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, s-a arătat extrem de încântat de rezultat, ironizând declarațiile anterioare ale adversarilor, care considerau că la acest meci doar deplasarea urma să fie grea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: FCSB