x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Antrenorul Stelei acuză FCM Târgu Mureş că a dezumflat mingile în repriza a doua

Antrenorul Stelei acuză FCM Târgu Mureş că a dezumflat mingile în repriza a doua

23 Mar 2012   •   07:27
Antrenorul Stelei acuză FCM Târgu Mureş că a dezumflat mingile în repriza a doua

Antrenorul echipei Steaua Bucuresti, Ilie Stan, sustine ca a declarat, dupa meciul pierdut in fata echipei Fotbal Club Municipal, ca a fost surprins de faptul ca in a doua repriza mingile cu care s-a jucat au fost dezumflate.

"M-a surprins a doua repriza cu fragmentarile de joc si cu mingile dezumflate. In 2012, cu asta m-au surprins. Sigur, dar asta este fiecare incearca sa isi castige punctele pentru ca au o situatie grea si fac orice. Daca e grav sau nu asta ramane de vazut. Dar nu e problema ca am pierdut din cauza mingilor... Prima repriza s-a jucat cu mingi normale, a doua repriza nu s-a mai jucat cu mingi normale, va spun eu. Dar nu asta este important, v-am spus ca nu din cauza mingilor am pierdut, dar este un factor important in economia jocului. Sunt lucruri care nu par extraordinar de importante, dar in economia jocului conteaza", a declarat Ilie Stan, potrivit Agerpres.

In privinta acuzatiilor cu privire la dezumflarea mingilor, antrenorul FCM Targu Mures, Ioan Ovidiu Sabau a spus ca "nu ne ocupam de asa ceva" si ca atunci cand pierzi e normal sa se gaseasca motive.

La finalul partidei de la Targu Mures, finantatorul Stelei, Gigi Becali, l-a acuzat pe arbitrul Cristi Balaj ca ar fi defavorizat echipa sa si a solicitat DNA sa vina sa il aresteze.

"O sa dam acum campionatul CFR si lui Cristi Balaj (...) I-a dat CFR sute de mii, el tragea de timp la misto cu banca de rezerve si cu antrenorii (...) La razboi a fost. Nu ai ce sa faci decat sa il bagi la puscarie pe Balaj si cu asta basta, sau sa il iei sa il spanzuri pe Balaj. Sau sa scoti CFR-ul - unde e DNA-ul? - sa scoti CFR-ul in Divizia B si pe Balaj direct la puscarie", a afirmat Becali.

×