x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern ATAC NEAŞTEPTAT. Un fost antrenor al Rapidului mătură pe jos cu Marian Rada: "E jenant şi penibil!"

ATAC NEAŞTEPTAT. Un fost antrenor al Rapidului mătură pe jos cu Marian Rada: "E jenant şi penibil!"

08 Noi 2012   •   11:13
ATAC NEAŞTEPTAT. Un fost antrenor al Rapidului mătură pe jos cu Marian Rada: "E jenant şi penibil!"
Sursa foto: Marius Dobrescu

Perioada dezastruoasă prin care trece echipa din Giuleşti, care se află la nu mai puţin de 16 puncte în spatele Stelei şi la doar 4 puncte de ultimul loc retrogradabil continuă să creeze tensiuni sub Podul Grant.

Declaraţia făcută de actualul antrenor principal, Marian Rada, care a spus după eşecul cu Astra, scor 0-2, că "poate ar fi mai bine pentru rapid să retrogradeze, aşa ar lua-o de la zero", a produs o reacţie violentă din partea unui fost antrenor al alb-vişiniilor.

E vorba despre Ciprian Panait, care a fost în mai multe rînduri secund în Giuleşti şi chiar s-a şi ocupat o perioadă de echipă ca interimar. "Este incredibil ce a putut să declare Marian Rada. Aşa ceva nu spune nici un antrenor din lume care se respectă şi care îşi respectă meseria, clubul şi patronul. Să se pună Rada în locul lui Copos pentru cîteva momente şi să-şi imagineze cum ar reacţiona dacă ar plăti un antrenor care ar declara că mai bine echipa ar retrograda", a declarat Panait la GSP TV.

citeste articolul intreg pe gsp.ro

×
Subiecte în articol: atac rapid antrenor