x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Atacantul Adrian Popa a revenit la FCSB. Țintește naționala de fotbal a României

Atacantul Adrian Popa a revenit la FCSB. Țintește naționala de fotbal a României

17 Aug 2019   •   12:15
Atacantul Adrian Popa a revenit la FCSB. Țintește naționala de fotbal a României
Sursa foto: Captura Video

Fotbalistul Adrian Popa a revenit la echipa FCSB, după o absență de doi ani, şi este încrezător că situaţia formaţiei pregătite de Vergil Andronache în Liga I se va îmbunătăţi. Acesta speră că va ajunge din nou în lotul echipei naționale a României.
"Am vorbit cu domnul Becali la telefon săptămâna trecută, am stat să mă gândesc la ce e mai bine pentru mine şi am decis că ar fi mai bine să revin, să încep să joc din nou, să am continuitate. Am făcut pregătirea, am jucat chiar un meci de pregătire de 90 de minute săptămâna trecută. Nu am jucat niciun meci oficial dar mă simt pregătit. Eu ce pot oferi, asta e întrebarea. Iar eu cred că mă simt foarte bine şi pot oferi ca în trecut, să-mi pun calităţile în slujba echipei şi să avem rezultate. Îmi plac provocările, locul în clasament e o conjunctură, toată lumea ştie că sunt foarte mulţi accidentaţi şi mai mulţi factori au dus la situaţia asta. Dar am încredere şi simt că în scurt timp se va remedia", a spus Adrian Popa. 

Atacantul  Adrian Popa are 31 de ani și a plecat de la FCSB în 2017, când a fost transferat la Reading. A mai evoluat apoi la Al Taawon, în Arabia Saudită, şi la Ludogoreţ Razgrad, în Bulgaria.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal