x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Atacatorii maşinii lui Becali, liberi, dar interzişi pe stadioane

Atacatorii maşinii lui Becali, liberi, dar interzişi pe stadioane

26 Apr 2011   •   16:50
Atacatorii maşinii lui Becali, liberi, dar interzişi pe stadioane
Sursa foto: /Intact Images

Patru suporteri care au aruncat cu pietre în limuzina lui Gigi Becali şi într-o maşină a Jandarmeriei vor fi cercetaţi în libertate, dar nu vor mai putea intra pe stadioane timp de o lună, în caz contrar procurorul de caz putând cere arestarea preventivă.

Surse judiciare au precizat că cei patru suporteri aduşi în această dimineaţă la audieri la Parchetul Judecătoriei Sectorului 6 au fost lăsaţi să plece, dar că procurorul de caz le-a impus interdicţia de a părăsi localitatea timp de 30 de zile.

Pentru aceeaşi perioadă, celor patru suporteri li s-au impus şi o serie de obligaţii pe care trebuie să le respecte, în caz contrar procurorul de caz putând cere arestarea preventivă. Una dintre aceste obligaţii este cea de a nu participa la meciuri timp de o lună. Cele patru persoane sunt cercetate pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Trei dintre ele sunt acuzate că au aruncat cu diferite obiecte spre maşina finanţatorului stelist Gigi Becali, după meciul câştigat de Dinamo, scor 0-1. Un alt suporter este cercetat pentru că a aruncat cu pietre spre o maşină a Jandarmeriei.

×